przemty 28.06.2016 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Witam. Mam nową działkę, która leżała odłogiem ok 12 lat. Przez ten czas rozplenił się na niej chrzan. W tej chwili jego ilość, tak pół żartem, pół serio pozwoliłaby na prowadzenie hurtowej jego sprzedaży.Jego mechaniczna eliminacja nie wchodzi w grę bo raz - ilość a dwa to korzenie mają kilka cm średnicy i są długie nawet na 70 cm + rozgałęzienia.Więc pozostaje tylko eliminacja chemiczna, co możecie polecić?Na trawie mi nie zależy narazie bo jestem przed budową więc chcę najpierw pozbyć się chrzanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.06.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Możesz użyć każdego totalnego herbicydu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 08.07.2016 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Jest sezon na małosolne więc jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts