Adek1243 29.06.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Witam. Zakupiłem w tym roku ogródek działkowy, zaniedbany, dwa lata nie był używany. Aktualnie remontuje altane ogrodową, 3x3 m, została pomalowana, teraz mam zamiar zrobić coś z podłożem. Mam tam zrobioną wylewkę, około 3 cm, pod spodem przypuszczam, że jest ziemia. Wylewka jest popękana. Planuje wyłożyć na tym kostkę brukową o grubości 4 cm, będzie tam tylko przesiadywanie kilku osób. Czy wystarczy usunąć ruchome miejsca, na to dać piasek, ubić go i wyrównać i odrazu kłaść kostkę, a następnie luki wypełniać piaskiem, czy należałoby zrobić jakąś wylewkę na tą wylewkę jeszcze? Głównie są posty odnośnie wykładania kostki do podjazdów itd. do altany ogrodowej nie znalazłem, dzięki za odp.! Adam. Załączam zdjęcia: Altana jest zadaszona, na dach mam zamiar założyć gont: Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Adek1243 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.07.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 skuć wylewkę, zrobić normalną podbudowę pod kostkę brukową z pospółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts