boogabear 29.06.2016 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Witam wszystkich, Jestem na etapie poszukiwań projektu domu. Po kilku miesiącach przeszukiwania katalogów jestem coraz bliższy wybrania projektu Alcudia z pracowni architetkonicznej Słoneczne Domy. [ http://www.slonecznedomy.pl/pl/Projekty-domow/Alcudia-B2 ] W związku z moim zerowym doświadczeniem w tej kwestii będze bardzo wdzięczny za jakiekolwiek opinie i uwagi odnośnie tego projektu. Czy mam się tutaj czegos obawiać? Czy widzicie jakieś niepraktyczne rozwiązania? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.06.2016 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 1. długa trasa od wejścia do salonu i kuchni, wielkie korytarze (ogromne marnowanie przestrzeni na komunikację - przestrzeni, za którą płaci się średnio 2,5 tyś/m2)2. drogie okna kolankowe na poddaszu3. stół w przejściu Ogólnie na takiej powierzchni można byłoby zmieścić jeszcze ze trzy pokoje z łazienkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts