szczuru 02.07.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 (edytowane) Witajcie! Widzę, że często i chętnie pomagacie w aranżacji i wykorzystaniu powierzchni mieszkania do ostatniego cm2 . Zakupiłem właśnie mieszkanie i nie wiem w ogóle jak wszystko w nim poukładać... Będę bardzo wdzięczny za jakieś sugestie, wskazówki co do ustawienia sprzętów. Łazienki nie chcę ruszać, ponieważ wszystkie podłączenia są gotowe i wg mnie rozkład jest maksymalnie optymalny. Nie wiem co zrobić z częścią hol, aneks, salon. Ta kuchnia wydaje mi się ograniczona, bo jak się wstawi lodówkę, zmywarkę, piekarnik to u dołu w ogóle szafek nie zostanie do zagospodarowania... Tak samo nie wiem jak upchnąć stół, krzesła, TV, jakiś narożnik czy szafę w części salon/przedpokój. Jeśli macie jakieś propozycje to będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Edytowane 2 Lipca 2016 przez szczuru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 02.07.2016 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Przenieś kuchnię na ścianę z wejściem do mieszkania i zrób ją w U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczuru 02.07.2016 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Kuchnię wolałbym zostawić w tym miejscu, bo są już gotowe wszystkie podłączenia (mieszkanie jest już do odbioru), a poza tym nie ma tam pionu, aby podłączyć okap. Poza tym nie chciałbym mieć kuchni na końcu mieszkania (przy wejściu), bo nie będzie zbyt jasna. Mieszkanie jest dla dwóch osób jak coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.07.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Skoro przyłączy nie chcesz ruszać, to moim zdaniem niczego już nie zmienisz Szkoda, że nie pomyśleś o tym kilka miesięcy temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczuru 02.07.2016 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Mieszkanie kupiłem po wybudowaniu bloku taki stan już zastałem. A jakieś propozycje z przeniesieniem i bez przeniesienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 http://images78.fotosik.pl/721/a7120e2f87f92070gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczuru 03.07.2016 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Muszę przyznać, że ta propozycja mi się podoba. Czy ewentualnie ktoś jeszcze ma jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 04.07.2016 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczuru 04.07.2016 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Dziękuję za sugestię. Wydaje mi się, że ta opcja będzie optymalna, tylko trochę będzie się potrzeba pomęczyć z burzeniem/budowaniem ściany w kuchni . Kinka, masz jeszcze ewentualnie swoją sugestię? Liczę na pomoc forumowej guru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 01.08.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Może taka propozycja? Z delikatną metamorfozą Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts