Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Brak pomysłu na urządzenie mieszkania 48,5m2

szczuru

Recommended Posts

Witajcie!

Widzę, że często i chętnie pomagacie w aranżacji i wykorzystaniu powierzchni mieszkania do ostatniego cm2 . Zakupiłem właśnie mieszkanie i nie wiem w ogóle jak wszystko w nim poukładać... Będę bardzo wdzięczny za jakieś sugestie, wskazówki co do ustawienia sprzętów. Łazienki nie chcę ruszać, ponieważ wszystkie podłączenia są gotowe i wg mnie rozkład jest maksymalnie optymalny. Nie wiem co zrobić z częścią hol, aneks, salon. Ta kuchnia wydaje mi się ograniczona, bo jak się wstawi lodówkę, zmywarkę, piekarnik to u dołu w ogóle szafek nie zostanie do zagospodarowania... Tak samo nie wiem jak upchnąć stół, krzesła, TV, jakiś narożnik czy szafę w części salon/przedpokój. Jeśli macie jakieś propozycje to będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam :D

mieszkanie rzut.jpg

mieszkanie_rzut.jpg

mieszkanie_rzut_1.jpg

Edytowane przez szczuru

Kuchnię wolałbym zostawić w tym miejscu, bo są już gotowe wszystkie podłączenia (mieszkanie jest już do odbioru), a poza tym nie ma tam pionu, aby podłączyć okap. Poza tym nie chciałbym mieć kuchni na końcu mieszkania (przy wejściu), bo nie będzie zbyt jasna. Mieszkanie jest dla dwóch osób jak coś :).

• 4 weeks później...