Mateo_ 06.07.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Cześć. Chcę przerobić szopę na garaż. Proszę osoby siedzące w temacie o opinie o moich planach. Dziękuje! :* #1 Biała Ściana po lewej, zdrapać starą farbę, zaciągnąć klejem i pomalować na biało. Biała ściana na wprost ma na niej być okno, resztę zaszpachlować i na biało. Ewentualnie cały tynk skuć, zostawić cegły i pomalować je na biało. #2 Na piętrze kiedyś było siano więc wszędzie w zakamarkach jest pył z siana. W pierwszej myśli chciałem wzmocnić belki nakręcić drewnianą konstrukcję ocieplić watą i zabić płytą osb. Pomyślałem, że straci to wszystko urok , będzie sztuczne, bardzo standardowe, a cała praca mojego dziadka pójdzie pod przykrycie taniej płyty osb. Wymyśliłem, że belki oraz deski oszlifuje i pomaluje na biało. #3 Ściana cała z cegieł, na niej też ma być okno. Pozostały tynk skuć zostawiając cegły, zagruntować i pomalować na biało. Kawałek regipsa który widać po prawej stronie, jest to przejście do kolejnego garażu w przyszłości będzie to odsłonięte przejście. W przyszłości na posadzce jakieś ciemne płytki z cokolikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.07.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 projektowanie wnętrz to nie jest dobry dział do twoich pytań. przeniosłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts