kampelek 07.07.2016 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 (edytowane) Witajcie. Planowałem ostatnio ze zrobie projekt łazienki a gdy uzbieram pieniądze to ją wyremontuje. Przechodząc do rzeczy: Moja łazienka jest malutka i ciezko jest w niej w ogóle coś zrobić. Chce aby znalazł się w niej prysznic ale umieszczenie okna w niej jest nawiekszym skandalem... Pomógł by ktoś? Edytowane 7 Lipca 2016 przez kampelek zmiana rozdzielczosci projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.07.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 (edytowane) jeśli nieobce ci nieszablonowe myślenie, to zrób wygodny prysznic pod oknem i zasłaniaj okno na czas kąpieli zasłonką prysznicową. Albo nieco droższe rozwiązanie - specjalna, dodatkowa szyba w oknie: możesz tez pomyśleć o zwężeniu drzwi do 70 cm i zrobieniu prysznica o szerokości 70 cm. http://i.dobrzemieszkaj.pl/i/17/56/74/940/wanna-i-prysznic-w-lazience-projekty-z-12.jpg Edytowane 7 Lipca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.07.2016 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 i jeszcze jedna opcja - prysznic przy oknie, ale z zostawionym wąskim przejściem do okna:http://www.cpglassandwindows.co.uk/cms_media/images/500x500_fitbox-istock_000010140653xsmall.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.07.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 prysznic pod oknem nie jest skandalem:D popatrz np u naszej forumowej Doriko - ma sliczną łazienkę: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?227081-Iskierka-po-mojemu/page57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 07.07.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Rozumiem Twój problem Ja walczyłam z mężem o likwidację okna, ale się nie dał... Ty masz tyle lepiej, że jednak masz do dyspozycji 3 metry - u mnie jest 180 cm... Proszę, moim zdaniem najprościej będzie zrobić to, co zaproponowała Elfir - zmniejszyć drzwi i zrobić kabinę o szerokości 70 cm. 70x100 znajdziesz już bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kampelek 08.07.2016 01:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Powiem ze chyba bardziej tanszym rozwiazaniem bedzie skrocenie drzwi, tylko w jaki sposob to zrobic? Jest w nich szybka w paski, raz deska raz szklo i ile by to wynioslo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kampelek 08.07.2016 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Albo nie. Kupie nowe węższe drzwi. Sam jakos nie wpadlem na to zeby prysznic dac przy drzwiach.. Bardzo wam dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.07.2016 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 od kiedy zwężenie ściany i dokupienie nowych drzwi jest tańszym rozwiązaniem od powieszenia zasłonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 08.07.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 a ja bym rozwazyl inne rozwiazanie. Umywalkę zaraz przy wejsciu, potem, na srodku ściany prysznic typu walk-in, o wymiarach powiedzmy 90x90 i tylko szybach bocznych (tylko szyby prostpopadłę do sciany, bez drzwi), a od strony okna kibelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kampelek 08.07.2016 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Elfir, powieszenie zaslonki nie ale chodzi mi wylacznie o to ze prysznic na wymiar jest drogi kilkakrotnie niz taki np. 80x80 z castoramy. Fajnie bylo by miec prysznic na calej scianie ale bardzo zainspirowalo mnie 3 zdjecie ktore wyslales. Napewno kupie wezsze drzwi. Nie chce sie z tym bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.07.2016 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 ale jaki prysznic na wymiar?Prysznic murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts