Elfir 16.03.2018 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 (edytowane) Ma fantastyczną cenę. Na zbliżeniu widać, dlaczego nie da się regulować: ramię jest przyspawane do przegubu: A Hawki też nie są regulowane - po prostu puszka jest w innym miejscu niż klosz. Edytowane 16 Marca 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.03.2018 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 innym rozwiązaniem może być oświetlenie szynowe, jak komuś nie przeszkadza szyna na suficie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr A 16.03.2018 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Hawki zamieściłem bo wydaje mi się, że można je obracać - ale na przykładzie Vipera widać, że sporo rzeczy może się wydawać. Oświetlenia szynowego będziemy mieć w domu łącznie 8 metrów - też z nowodvorskiego, fajnie wygląda na wizzkach, ciekawy jestem jak to zagra na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.03.2018 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Chyba można obracać, ale nie ma wówczas źródła światła dokładnie z miejscu puszki.A ja mam stół pod puszkami, który rozciąga się w jednym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosakosia 14.01.2019 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Też potrzebuję przemieszczać lampę w zależnośći od ustawień stołów. To zdjęcie jednak podpowiedziało mi inne prostsze i tańsze rozwiązanie. W moim przypadku potrzebuję kilka takich zaczepów na stałe zamocować na suficie. I teraz pytanie czy wiecie co można do sufitu przyczepić? To musi być coś co zablokuje kabel oraz będzie łatwo uwalniać kabel. Jakaś klamra? Nie mam pomysłu. No i muszę sprawdzić czy kabla starczy czy kupić nowy dłuższy. Pozdrawiam forumowiczów! Edit Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Greengaz Proszę o zamieszczanie zdjęcia, a nie linku do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2019 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Sa takie klamry do lamp typu "pająk" (żarówki na kablu): np. https://kolorowekable.pl/pl/12-uchwyty-do-kabla Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Volvoxx79 16.01.2019 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Regulowana lampa to według mnie najlepsze rozwiązanie. Całkiem niedrogie, a na pewno praktyczne. Tak jak poprzednicy mówią, wszystko zależy od Twojego budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.01.2019 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Niedrogie? Ciekawe w takim razie co dla ciebie znaczy "drogo" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts