Angie 29.07.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Kochani, strasznie jesteście serdeczni, nie spodziewałam się tylu rad, i to na budowniczym forum! - no ale w końcu to psycholog dyżurny ..i działa. Za wszystkie opinie serdeczne dzięki, werdykt jest taki - BĘDĘ BUDOWAĆ. Z braku faceta w ostateczności założę w nim dom dziecka, przynajmniej będzie z tego pożytek. A drzewa zasadzę z przyjaciółmi. Co do syna, to naturalnie go nie spłodzę, bo jak już pisałam jestem kobietą. Inwestorowi gratuluję bardzo logicznie przeprowadzonego procesu myślowego, 5+. Idąć dalej tym tropem gdybym miała faceta nie pytałabym czy budować (pewnie pytałabym ale jego). Pozdrawiam wszystkich (a szczególnie budujących w pojedynkę), miłego dnia PS. Szczerze wyznam, że to chyba ja przypadkowo skasowałam wszystkie Wasze wypowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.07.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Wcale, że nie bo admin im zrobił reanimację, zeżarło tylko jednego mojego, co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.07.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 angie,to nie zapomnij o nas i daj od czasu do czasu znak na jakim etapie budowy jesteś - służymy własnym doświadczeniema jak niema wokół Ciebie godnego Ciebie faceta to nie przejmuj się - znajdzie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 30.07.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Angie Serdeczne dzieki za 5+ za "przeprowadzenie procesu myslowego" . Pozdrawiam i życzę powodzenia i wytrwałości. P.S. Z tego co napisałaś to fajna kobitka jesteś wiec i z kandydatem nie bedziesz miała trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 30.07.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 A w kwestii faceta to może dasz jakiś pościk w temacie OGŁOSZENIA DROBNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.07.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 a w stópce doładuj, że chtkę może już mieć i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 30.07.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 a w stópce doładuj, że chtkę może już mieć i po kłopocie. I wówczas już na 100 % znajdziesz prawdziwą miłość, a nie jakiegoś tam materialistę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.07.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 angie, to możesz przybliżyć cechu zewnętrzne i wewnetrtzne oczekiwanego Pana swego serca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 02.08.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Wojtek62 - a Ty nie zonaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.08.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 żonaty i dzieciaty,ale na forum jest paru kawalerów, moze wstydliwych i bojących się zapytac Angie jaki ma byc gostek spełniający Jej oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asm 06.08.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Hej Angie, I ja tez buduje sam az sie dekarz ze mnie smieje wiec czekam na odpowiednia okolicznosc zeby mu przypadkowo jakas dachowka sie hmmmm tego ........ na glowe, ..... jakby to okreslic ...... Pozdrawiam samotnych budowniczych, asm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 A może czas założyć Muratorowe Biuro Matrymonialne? ( w skrócie MBM)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.08.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 To by Murator musiał rozszerzyć wpis do ewidencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 12.08.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 To by Murator musiał rozszerzyć wpis do ewidencji. I wziąłby na siebie odpowiedzialność za wiele ludzkich nieszczęść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.08.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 No co ty? Dokupiłby polisę OC, żeby alimentów nie płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 12.08.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 ee tam dzieci, gorsza od gromadki dzieci jest wściekła baba (czytaj żona) A tego polisa OC chyba nie obejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 I męża kretyna też nie obejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 dobre opalko, dobre pozdrawiam bo coś dawno się nasze drogi nie przecinały na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.08.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 niciacia toś se narobił co trzy baby to nie jedna polisa. PS. trzecia to twoja jak posta zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Proponuję doliczyć do rachunku teściową.Razem cztery. Tyle,że teoretyzujemy,bo przecież o nikim konkretnym nie mówimy. ps.I ja pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts