Obvious 12.07.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Witam. Poszukuję dobrej firmy, niedrogiej:-kabina i brodzik 90 cm,-deszczownica natynkowa kwadratowa,-baterie łazienkowe ( do wanny, zlewu i bidetu) Chodzi o to, żeby było z dobrej firmy, sprawdzonej i nie z najwyższych cen. Z góry dziękuje bardzo za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.07.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 ja mam baterie firm Kludi i Armatura - nie mam z nimi problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 30.09.2016 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Baterie to bardzo polecam Roca. Dostaniesz na nie 10 lat gwarancji, najwięcej na rynku. A są modele, które nie kosztują zbyt wiele. Dla reszty też mógłbym w sumie Ci polecić produkty od nich, ale przede wszystkim właśnie baterie wyróżniają się u nich na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalaga 16.10.2016 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 (edytowane) Witam. Poszukuję dobrej firmy, niedrogiej: -kabina i brodzik 90 cm, -deszczownica natynkowa kwadratowa, -baterie łazienkowe ( do wanny, zlewu i bidetu) Chodzi o to, żeby było z dobrej firmy, sprawdzonej i nie z najwyższych cen. Z góry dziękuje bardzo za pomoc. Warto kupować przez internet bo to samo mają np. Castoramie albo innym Leroyu tylko taniej. Ja robie zawsze tak, że idę wymacać w sklepie stacjonarnym i potem szukam w internecie Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Elfir link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajawor55 16.12.2016 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Powiedzcie mi, czy naprawdę warto inwestować w te zagraniczne marki? Zastanawiam się nad naszymi - Deante, albo kfa - tańsze, ale ostatnio sprzedawca w castoramie powiedział, że jakość coraz lepsza. Co myślicie? Zaufać sprzedawcy, czy rozglądać się za roca, grohe, albo ferro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajawor55 20.12.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Bardzo dziękuję za odpowiedź Rozumiem, że odpowiedź pisana w oparciu o pracę z klientem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 20.12.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Też mam baterie firmy Kludi i Armatura. Odnośnie kabiny prysznicowej, popatrz sobie kabiny firmy Rea i Radaway. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajawor55 21.12.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Rozumiem, że nie zawiodły Cię do tej pory? Strasznie podoba mi się design baterii Deante, ciekawe jak z jakością. Oglądałam ostatnio kabiny Radaway - bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wren 04.01.2017 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Potwierdzam. Baterie Roca bardzo dobre. Kupywałam jeszcze jak je dopiero wprowadzali. Kludi też ok. choc tu już były problemy z rączką do prysznica i przyciskiem od temperatury w termostacie. Kolega z salonu bardzo chwalił też Oras. Nie polecam KFA, Polskie, ale niestety nie sprawdziło się ani u mnie, ani u znajomych. W kabinie szukaj prostoty, jak najmniej zakamarków, wystających części - prostrze w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milka91 29.07.2019 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 Ja wiele dobrego słyszałam na temat armatury Kludi. Sama zastanawiam się nad zamówieniem armatury właśnie z tej firmy. Poza baterią chciałabym kupić też zestaw natryskowy. Powoli kończę remont łazienki i czas najwyższy kupić armaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts