Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Salon w kształcie L -problem z aranzacja

antek12345

Recommended Posts

Witam mam nie mały problem z aranzacja pokoju dziennego.Nasze glowne oczekiwania to aby w tym pokoju znajdowal sie jakis fajny wypoczynek z mała lawa

na kawe lub ciastko i oczywiscie przed tv (rozmiar tv 50 cali juz zakupiony ) i do tego stol obiadowy dajmy na to 6 osobowy z mozliwoscia rozlozenia na wiekszy.

do tego moze byc jakis skromny barek.Wsytko bylo by moze prosciejsze gdyby nie fakt ze zonie nie podoba sie gdy jakis naroznik czy kanapa stoi na srodku lub odsunieta od sciany tak zeby byla za nim wolna przestrzen.Czekam na wasze ciekawe propozycje i dzieki wielkie :-)

salon L.jpg

ale na mnie wszyscy naskoczyli o ta lazienke z pralnia hehe.pytanie dotyczylo salonu a tu taka kontra.dziekuje kinka ten drogi wariant mi sie spodobal. dzieki

Tak sie sklada ze nie jest pokazane na tym rzucie ale lazienke mam pomniejszona wiatrolap przesuniety w strone lazienki i kuchnia niedosc ze powiekszona to jeszcze bez spizarni bo mam piwnice pod caloscia wiec nie potrzebuje.ale dzieki za ocene

może dwie mniejsze kanapy - z jednej ogląda się TV a z drugiej ogród:

http://images78.fotosik.pl/754/848b49f8702cd7b8gen.jpg

wydłużona ścianka zapewnia intymność, ale jednocześnie proponuję ją częściowo przeszklić (np. szkłem witrażowym,. fussingowym), aby nadac lekkość. Ewentualnie wstawić półki.

Edytowane przez Elfir