Ew-ka 29.07.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 po 7 miesiącach oczekiwania nadeszła ta upragniona chwila otrzymaliśmy decyzje -pozwolenie (czy jak to tam zwą ) i możemy sie budować i tak naprawdę nie wiem jak mam reagować śmiać się czy raczej bać ? Wkraczam w nieznaną krainę i mam nadzieję ,że dam radę wytrwać w słusznej decyzji o budowaniu Do tej pory spotykałam tylko życzliwych i kompetentnych ludzi , ale czytając FORUM jestem świadoma ,że zło czai się wszędzie i trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte Trzymajcie za mnie kciuki, może i mnie sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.07.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Gratuluję i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 29.07.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Następne będą tylko szczęśliwsze!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 29.07.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Uda Ci się na pewno !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 29.07.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 I ja życzę Tobie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.07.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Ew-ka no to powoli czas otworzyć Dziennik i komentarze (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.07.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Waćpanna pochwal się co budujesz ? 3mam kciuki J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 30.07.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 No no Ew-ka kurcze kobitki to niedługo zdominują nas "słabą płeć" Słowem jak to mówią "klamka zapadła" Życzę powodzenia i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 30.07.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 GRATULACJE.......teraz przygotuj się na potężną dawkę nerwów i adrenaliny i odchudzenia portfela.. Ale tak naprawdę budowa to cudowna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2004 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Bardzo wszystkim dziękuję za życzliwość i slowa otuchy Mam bardzo operatywnego mężulka( inwestor ,wowka , kroyena - nie jesteście w mniejszości -to męska rzecz wybudować dom,posadzić drzewo i splodzić syna) a moja rola ograniczać się będzie do przeglądania FORUM i rzucania pomysłami ( a mam ich pełną glowę ) Pierwszą rzeczą którą mój sz.malżonek kupił - był gumowy młotek - do wybijania mi z głowy niemądrych pomysłów ( jeszcze go nie użył, ale kto wie jak długo to narzędzie będzie w bezruchu) A dziennik postaram się założyć, ale na razie nie mam specjalnie o czym pisać- jeszcze ( Kroyena- Twój ciety język będzie mnie trochę powstrzymywał -to pewne- trzeba mieć dużo odwagi i poczucia własnej wartości aby wystawić na widok publiczny swoje marzenia- opinie są przecież różne , nie zawsze pochlebne, ale też nie wszystko musi się podobać- ......a ja jestem trochę bojaźliwa) W poniedziałek ruszamy......( 2 sierpnia 2004...godz. 7.00 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2004 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Ew-ka , zrelaksujcie się w ten weekend na maxa bo "godzina zero" nieubłaganie nadchodzi . Nie martw się nie jest źle a sądząc z ilości Twoich postów jesteś świetnie przygotowana teoretycznie . Dacie radę Trzymam kciuki - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.07.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Ew-ka graaaaatulacje trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Be.ata 30.07.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 I ja ,nowa forumowiczka, życzę CI Ew-ko, powodzenia i niech Twój domek rośnie "zdrowo" Mam nadzieje,że i my niedługo ruszymy... Beata z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.08.2004 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 założyłam dziennik Kroyena zrobiłam to dla Ciebie ..... dzisiaj - oczywiście ale z jaką częstotliwością będę pisała to nie wiem , ciągle jestem w biegu ,wciąż brakuje mi czasu , a tak w ogóle to wolę gadać niż pisać....... zapraszam do lektury starsza pani buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 08.08.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Droga Ew-Ko ale to sie jakoś nie otwiera ten dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.08.2004 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Ew-ka, Życzę wytrwałości, stanowczości, mocnych nerwów, mało stresów, no i oczywiście przyjemności w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 17.08.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 uchyl rąbka tajemnicy - jaki wybraliście projekt, no i jakie pierwsze wrażenia z budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2004 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Zapraszam do mojego dziennika http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30870 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 17.08.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 cieszę się że w końcu udało się ruszyć, projekt milutki, czekam z niecierpliwością na dalsze postępy i opisy w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts