Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy dziś jest mój szczęśliwy dzień ????

Ew-ka

Recommended Posts

po 7 miesiącach oczekiwania nadeszła ta upragniona chwila

otrzymaliśmy decyzje -pozwolenie (czy jak to tam zwą ) i możemy sie budować

i tak naprawdę nie wiem jak mam reagować śmiać się czy raczej bać ?

Wkraczam w nieznaną krainę i mam nadzieję ,że dam radę wytrwać w słusznej decyzji o budowaniu

Do tej pory spotykałam tylko życzliwych i kompetentnych ludzi , ale czytając FORUM jestem świadoma ,że zło czai się wszędzie i trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte

Trzymajcie za mnie kciuki, może i mnie sie uda

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bardzo wszystkim dziękuję za życzliwość i slowa otuchy :lol:

Mam bardzo operatywnego mężulka( inwestor ,wowka , kroyena - nie jesteście w mniejszości -to męska rzecz wybudować dom,posadzić drzewo i splodzić syna)

:lol: :lol: a moja rola ograniczać się będzie do przeglądania FORUM i rzucania pomysłami ( a mam ich pełną glowę )

Pierwszą rzeczą którą mój sz.malżonek kupił - był gumowy młotek - do wybijania mi z głowy niemądrych pomysłów :cry: ( jeszcze go nie użył, ale kto wie jak długo to narzędzie będzie w bezruchu)

A dziennik postaram się założyć, ale na razie nie mam specjalnie o czym pisać- jeszcze :cry: ( Kroyena- Twój ciety język będzie mnie trochę powstrzymywał -to pewne- trzeba mieć dużo odwagi i poczucia własnej wartości aby wystawić na widok publiczny swoje marzenia- opinie są przecież różne , nie zawsze pochlebne, ale też nie wszystko musi się podobać- :wink: :roll: :evil:......a ja jestem trochę bojaźliwa)

W poniedziałek ruszamy......( 2 sierpnia 2004...godz. 7.00 ) :lol:

założyłam dziennik :oops:

Kroyena zrobiłam to dla Ciebie :lol:..... dzisiaj - oczywiście :lol:

ale z jaką częstotliwością będę pisała to nie wiem , ciągle jestem w biegu ,wciąż brakuje mi czasu , a tak w ogóle to wolę gadać niż pisać.......

zapraszam do lektury

starsza pani buduje

• 2 weeks później...