Żabaa 19.07.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Jaki kolor podłogi/paneli będzie pasował do drzwi z kolorze złoty dąb? Niestety - drzwi nie mogę już zmienić - wejściowe zostały zakupione i zamontowane dość dawno, nie wchodzi w grę ich wymiana dlatego żeby te drzwi wejściowe "nie gryzły się" z pozostałymi , to w całym mieszkaniu będą też drzwi w tym kolorze. To jest punkt wyjścia do aranżowania całego mieszkania (jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma:yes: Idąc dalej - jaki kolor ścian w pokojach? Czy przy takich drzwiach jestem zmuszona do dobierania bieli/beżu - takich neutralnych kolorów? Chciałam jakieś pastelowe kolory, ale obawiam się że do takich drzwi nie będą one pasować... Chętnie obejrzę zdjęcia Waszych wnętrz i będę wdzięczna za rady i sugestie Zdjęcie poglądowe drzwi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.07.2016 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 może po prostu od wewnątrz przemaluj te drzwi na biało i już masz pełną dowolność. ja bym się nie sugerowała kolorem drzwi wejściowych przykład - ciepłe drewno na drzwiach a drzwi do łazienki z ciemnego drewna: http://dekoratorniatv.pl/deko/odcinki_nowe/363/8.jpg tutaj ciemne drzwi i białe: http://homeonthehill.pl/wp-content/uploads/2014/06/Untitled-2-1.jpg a tu niekoniecznie szarości i biele na ścianie: http://ddprojekt.pl/media/images/gallery/przedpokojwidok4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 20.07.2016 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Jaki kolor podłogi/paneli będzie pasował do drzwi z kolorze złoty dąb? Niestety - drzwi nie mogę już zmienić - wejściowe zostały zakupione i zamontowane dość dawno, nie wchodzi w grę ich wymiana dlatego żeby te drzwi wejściowe "nie gryzły się" z pozostałymi , to w całym mieszkaniu będą też drzwi w tym kolorze. To jest punkt wyjścia do aranżowania całego mieszkania (jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma:yes: Idąc dalej - jaki kolor ścian w pokojach? Czy przy takich drzwiach jestem zmuszona do dobierania bieli/beżu - takich neutralnych kolorów? Chciałam jakieś pastelowe kolory, ale obawiam się że do takich drzwi nie będą one pasować... Chętnie obejrzę zdjęcia Waszych wnętrz i będę wdzięczna za rady i sugestie Zdjęcie poglądowe drzwi: [ATTACH=CONFIG]361792[/ATTACH] Nie muszisz przecież dobierać wszystkich drzwi do tych wejściowych. No chyba, ze wszystkie inne tez juz kupiłaś. Mozesz pozostałe drzwi zrobić białe - zawsze do wszystkiego pasują. Te wejściowe mogą się odcinać od reszty. Albo pomaluj lub oklej je od wewnątrz Zastanów się, czy chcesz mieć w całym mieszaniu drzwi złoty dąb (bo potem, idąc tym torem zaczniesz dobierać wszyskie meble i podłogi w pokojach po kolor drzwi, który przecież niespecjalnie Ci się podoba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts