mai 20.07.2016 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Co myślicie o tym projekcie: http://archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-cytryncach-w-mbe121460bdff2 Buduje ktoś może taki? Nie ukrywam że podobają mi się parterowe stodoły, i taki jest mój ideał domu. Ale czasem okoliczności wymuszają "coś wyższego", i nie da się inaczej. Więc jakąś furtkę trzeba mieć Co do projektu, to nie wiem po co taras przy kotłowni? Że niby wygodniejsze wejście? podeścik do suszenia prania? Okna dachowe - małe. Czy nie lepiej zrezygnować i zrobić większe okna boczne? Wystarczą żeby doświetlić pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.07.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 jak widzę mały domek którego projektant planuje ogrzewanie węglem to nóż mi się w kieszeni otwiera... A potem okno do ziemi w jadalni - żeby wszyscy z ulicy widzieli co macie na obiad? w sypialni rodziców nie ma sensownego miejsca na szafy, garderoba jest bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mai 20.07.2016 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Ogrzewanie- nawet nie myślałam o węglu, jest projekt gazowego.Okno w jadalni, masz rację, trochę dziwne.Ale z garderobą i szafami nie wiem czemu na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.07.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Garderoba ma szerokość ok 1 m. Czyli pełnowymiarowa szafa zmieści się tylko w najkrótszym boku, zaraz przy wejściu i nic więcej, bo za wąsko. To po co w ogóle wydzielać garderobę?Szafy wrysowane przy łóżku mogą być tylko komodami, bo są pod skosem. jak jeszcze masz dwójkę dzieci, to będzie bitwa o to, kto ma zająć większy pokój. kuchnia-salon - z kanapy jest widok na zlew.Z kanapy jest daleko do ściany z TV - ponad 5 m dla siedzącej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mai 21.07.2016 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Jak dużo jest rzeczy na które nie zwraca się uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts