magda_85 25.07.2016 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Witam. Proszę o pomoc w imieniu siostry na urządzenie mieszkania 56m2. W salonie z aneksem musi znaleźć się miejsce na kanapę (a najlepiej rogówkę), stolik pod telewizor, stół + 4 krzesła. Ze względu na rozmiar pomieszczenia nie będzie tam wiele więcej (no chyba że coś sensownego doradzicie). Jeżeli chodzi o pokoje sypialne to jest dylemat, który dla rodziców, a który dla synka - może jakieś życiowe rady. W każdym razie sypialnia rodziców: łóżko 140cm, szafa, biurko (najlepiej podwójne) + o ile będzie możliwość telewizor, a w sypialni dziecka: łóżko, szafa, biurko. Dajcie proszę swoje pomysły jak to wszystko umeblować aby miało ręce i nogi. Mieszkanie jest zgodne z projektem + dodatkowa ściana działowa 70cm aby zasłonić bok lodówki. Zaznaczyłam ją na niebiesko. Jeżeli ma to znaczenie to salon jest od południa, sypialnie od północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysi3k1988 26.07.2016 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Witam Podsyłam propozycję na mieszkanko z kilkoma wymiarami. Myślę, że warto się zastanowić nad oddzieleniem toalety od łazienki, tylko wtedy w grę wchodzi raczej prysznic. Stół pod oknem będzie dobrze doświetlony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_85 26.07.2016 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Dziękuję za pomoc. Ładnie rozrysowane. Pozostaje pytanie - czy taka rogówka nie "zagraci" optycznie salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.07.2016 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 lepiej będzie rzecz jasna zwykła kanapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts