Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Asolt, czyli pocałuj mnie w...

miro72

Recommended Posts

jest gotowe ale nie widzę teraz sensu jego wysłania. .

Gotowe i nie wysłane bo kolega sensu nie widzi ???

Skoro ktoś zapłacił , to psim obowiązkiem jest wykonać to za co otrzymałeś pieniążki , Faktury ciekawe z jaką datą wystawisz 6 miesięcy do tyłu ?

Nie miałem z tobą nic wspólnego ale skoro czasem tak postępujesz jak z autorem wątku to nie ładnie i trzeba o tym tu powiedzieć !

A skoro zapomniałeś to chociaż odrobina honoru - oddaj pieniążki , i wyślij w gratisie ( rekompensując ) swoje niedopatrzenie ...

Gotowe i nie wysłane bo kolega sensu nie widzi ???

Skoro ktoś zapłacił , to psim obowiązkiem jest wykonać to za co otrzymałeś pieniążki , Faktury ciekawe z jaką datą wystawisz 6 miesięcy do tyłu ?

Nie miałem z tobą nic wspólnego ale skoro czasem tak postępujesz jak z autorem wątku to nie ładnie i trzeba o tym tu powiedzieć !

A skoro zapomniałeś to chociaż odrobina honoru - oddaj pieniążki , i wyślij w gratisie ( rekompensując ) swoje niedopatrzenie ...

Rozumiem, że zauważyłeś datę wypowiedzi, do której się odnosisz?

Bo jak nie, to jest ona z lipca 2016 roku.

Więc jak już, to może warto zapytać - jak Cię to interesuje (mnie niespecjalnie) - jak sprawa się zakończyła....:cool:

• Like 1

• 1 month później...
Ja natomiast, jak i pewnie niemałe grono innych osób (w tym kilkoro moich znajomych), jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Asoltem. Zarówno pod względem wszystkich ustaleń, terminów, jak i jakości wykonanych prac. Panie Andrzeju, dziękuję bardzo.

Ty chłopcze, racz pisać wyłącznie w swoim, domniemanym, imieniu i swoje klakierskie predyspozycje, raczej ukrywaj, bo czymś takim nawet w dzisiejszych czasach nie warto się chwalić.