cejlo 31.07.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Witam, muszę wymyślić w jaki sposób urządzić łazienkę i kuchnię połączoną z salonem. Kuchnia jest o tyle problematyczna ze okno tam wstawione jest wysokie, gdyż parapet jest już na wysokości 40 cm od ziemi. Jeśli ktoś by miał jakiś pomysł lub poradę, która mogłaby mnie zainspirować to byłbym wdzięczny ! Załączam rzut mieszkania poniżej i z góry dziękuję za każdą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.08.2016 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 jaka jest odległość między oknem a narożnikiem kuchni? wejdzie tam normalnej głębokości szafka kuchenna? W sumie niezły układ zaproponowany jest na rzucie. W łazience możesz dać pralkę podblatową i wówczas w miejscu pralki wysoka szafę na wiadra, mopa, zmiotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cejlo 10.08.2016 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Właśnie nie wiem, bo dopiero sie buduje, jedyne co mogę sobie sprawdzić to po tej skali pod rzutem. W biurze tez nie wiedzą. Dzieki za odpowiedz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.08.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 w biurze powinni mieć rzut techniczny tego budynku. bez projektu przecież go nie budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.08.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Do umowy nie dostałaś zwymiarowanego planu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nouvre 22.08.2016 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 jak w biurze dewelopera nie znają wymiarów mieszkania to ja wybrałbym inną inwestycję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 01.09.2016 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Zgoda z przedmówcami, projektowanie pomieszczeń bez dokładnego planu może okazać się koncertem życzeń. Lepiej jest planować realnie w oparciu o twarde fakty. Proszę wyciągnąć od dewelopera te informacje, udostępnienie ich Panu nie jest dobrą wolą ale obowiązkiem i interesem sprzedającego.Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cejlo 01.09.2016 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 dziekuję za porady, postaram się coś uzyskać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts