finlandia 25.11.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Remiks, Pani Blanka wpadła tu tylko po to by zareklamować firmę, która jest w cytowanym przez Ciebie poście.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 25.11.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 (edytowane) Domyślam sie;-) Warto jednak zapytać bo może to jednak nie reklama a niewiedza;-)Ps. poprawiłem w cytacie;-) Edytowane 25 Listopada 2016 przez Remiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.11.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Z natury też ufam ludziom nawet jak śmierdzi spamem.. ale na szczęście moderatorzy mają narzędzia wspomagające zmysły a wtedy nie mam litości wobec przygodnych spamerów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzanna808 27.11.2016 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 scrabie, nie do końca byłam już wybudowana jak pisalam ten post, aczkolwiek widziałam pierwsze efekty, a że zadowoliły one moje oko i spełniały wymagania postanowiłam się pochwalić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts