admiralbar 31.07.2016 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Hej, jak w tytule proszę o sprawdzenie instalacji. Majstry mi sugerują, żeby wszystkie długie odcinki po podłodze puszczać min 110, bo potem będą problemy z zapychaniem. A drugie pytanie czy mogę przenieść odpowietrzenie z ogólnej łazienki w róg pomieszczenia jak zaznaczyłem. DZięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 05.08.2016 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Chciałbyś przenieść tylko odpowietrzenie czy cały pion kanalizacyjny w inne miejsce.Pion przy misce ustępowej jest jak najbardziej prawidłowym rozwiązaniem, natomiast przeniesienie go razem z odpowietrzeniem w róg łazienki spowoduje dłuższą drogę nieczystości a ponadto 90 stopniowe załamanie kanalizacji WC co na pewno nie wpłynie na polepszenie rozwiązania i może spowodować w przyszłości problemy z osadzającymi się nieczystościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts