marta0611 02.08.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Witam poszukuje nowoczesnych krzeseł do salonu z aneksem kuchennym. Całość jest w bieli, podłogi gres szkliwony "kamień", blaty w kuchni i blat stołu czarny (stół na metalowej ramce). Zastanawiam się czy krzesła na metalowych nogach będą pasować? Nie będzie się jeszcze bardziej "błyszczeć"?;d Na drewnianych z kolei nie wiem jak miałyby pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.08.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 mogą być drewniane malowane na czarno lub biało. Mogą być całe z tworzywa (jak słynne "pantony").postaraj się poszukać w necie wnętrza podobnego do twojego i zobacz jakie tam dobrano krzesła. https://www.google.pl/search?q=nowoczesny+salon+biało+czarny&client=opera&hs=4VO&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi7p-nl0KPOAhUIGhQKHQz_DOQQ_AUICCgB&biw=1920&bih=945 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asit 03.08.2016 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 z tego co piszesz to pomieszczenie jest utrzymane w dość minimalistycznym klimacie, podoba mi się pomysł z krzesłami o metalowych nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad.agaskar 04.08.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 a myślałaś o krzesłach z plexi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol112 09.10.2018 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Plexi może niestety być mało trwałe. Lepiej zainwestować w coś innego. Przynajmniej według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts