Emil123 04.08.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Na brzegu okna w okolicach uszczelki od okna (ta część okna co jest ukryta kiedy jest zamknięte) mam jakąś czarną substancję. Sęk w tym że jak porównuję to do zdjęć w internecie to jest wcale niepodobne do grzyba/pleśni. Co więcej na samych ścianiach nie ma niczego, tylko na brzegu obok mechanizmu zamykającego. Żeby to było na pcv a nie na ścianach to raczej dziwne. Co mam teraz zrobić? Jak zadzwoniłem do różnych firm to jeden zażyczył sobie 800zł za przeprowadzenie badań, inny doradził sanepid. 8 stów za coś co najprawdopobniej jest jakimś brudem/odbarwieniem mi się nie uśmiecha, najpierw muszę mieć pewność. Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.08.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 smar do okuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kot833 23.12.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Pufas powinien pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 23.12.2016 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Zrób fotkę, zetrzyj i zobacz, czy powróci. Wtedy będziemy myśleć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts