Dajmos 06.08.2016 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Witam wszystkich.Natrafiłem na takie "CUDO TECHNIKI" https://www.youtube.com/watch?v=mu9jmrHT2cY Interesowało by mnie przerobienie takiego systemu do domku letniskowego z wykorzystaniem kominka bądź innego źródła Co o tym myślicie. Temat zakładam do przemyśleń technicznych i możliwością zrobienia we własnym zakresie. Jednym słowem ogólna" burza mózgów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 06.08.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Nie chińskie, tylko koreańskie.U nas, również na forum, znajdziesz to pod nazwą hypocaustum, bo pod tą nazwą przyjęło się w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dajmos 08.08.2016 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 OK tylko na naszym forum nie znalazłem żadnego tematu poświęconemu temu typu ogrzewania.Coś Ktoś Coś robił w tym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts