Elfir 14.08.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 wole mnieć 30cm szerszy salon i kuchnie niż garaż do którego bede wjeżdzać raz dziennie przed snem i wyjeżdzać raz dziennie rano do pracy. Co kto lubi... Do małych garaży ludzie nie wjeżdżają. Zamieniają je na składziki. Niewygoda nie sprawdza się w codziennym życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.08.2016 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Witam. Jak słucham tych wypowiedzi ,że co wy z tymi Kierbudami to mi się coś robi i nasuwa tylko myśl ,że to samowolka.Według mnie autorka może skorzystać z porady branżysty od bram.On powie co z tym zrobić.Następnie konsultacja z opiekunem budynku,odpowiedni zapis w DB i finito.Znowu się przepisy zmieniły??? Ktoś dobrze zapowiedział."Mądry Polak po szkodzie". Teraz myśl i kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaricia23 15.08.2016 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Do małych garaży ludzie nie wjeżdżają. Zamieniają je na składziki. Niewygoda nie sprawdza się w codziennym życiu. To ja jakąs dziwna byłam bo przez 6 lat wjeżdzałam do takiego 290 szerokiego i jeszcze z buta do niegło szłam z 5 minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.08.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 chyba tak. W większości przypadków widzę samochody zaparkowane przed małymi garażami w mojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 16.08.2016 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 To ja jakąs dziwna byłam bo przez 6 lat wjeżdzałam do takiego 290 szerokiego i jeszcze z buta do niegło szłam z 5 minut... Nie jesteś sama:) Też mam mały garaż w bloku (15,7 mkw). Żeby wjechać samochodem muszę składać lusterka, mimo to parkuję regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 16.08.2016 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 No ale 290 cm to jest dość szeroki wjazd dla 1 samochodu, powyżej była mowa o 220-230 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 16.08.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Te 290 u koleżanki to chyba szerokość całego garażu, a nie bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 16.08.2016 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Te 290 u koleżanki to chyba szerokość całego garażu, a nie bramy Aha... no to zupełnie inna para kaloszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts