Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problem z doborem stolików nocnych i oświetlenia do sypialni

agaciorszczecin

Recommended Posts

Witam wszystkich! Na forum debiutuje :) Za tydzień odbieram klucze do mieszkania (deweloperka). Prawie już wszystko mam kupione ale brakuje mi paru rzeczy. Sen z powiek spędza mi wybór oświetlenia i stolików nocnych do sypialni. Kupiłam łóżko z AGATA MEBLE Slim kolor jasny szary. Taki skandynawski styl :) Do tego chciałabym kinkiety czarne nad stoliki nocne. Niestety szafka nocna hemnnes jest za duża. (max.44 cm )

Poniżej obrazek łóżka, kinietów i kolorów do pokoju. Nie jestem przekonana co do zielonkawej ściany za łóżkiem. Będzie pasowało? W rogu będzie stała jeszcze szafa pax z białymi drzwiami matowymi TANEM i obudową drewnianą.

sypialnia wizualizacja.jpg

szafa-pax-28-1.jpg

sypialnia moja.jpg

Wiem :p wizualizacja żenada :D

Moje pytania:

1. Jakie stoliki nocne by pasowały? (max 44 cm szerokości)

2. Czy kolory ścian będą ok?

3. Czy widzieliście jakieś fajne kinkiety w tym stylu do max 300 zł za sztuke?

4. Jaka górna lampa będzie pasowała?

pozdr.:)

Edytowane przez agaciorszczecin

Ten stolik z ikei wygląda całkiem ok, ale może pomyślałabym o czymś niższym ewentualnie (nie wiem jak ma się wysokość tych stolików do wysokości łóżka). Kolor ściany bardziej ten z dekoralu, generalnie jakiś jasny szary będze w porządku. Jeżeli chodzi o kinkiety mam dwie propozycje. Dwa różne style ale myślę że oba powinny do takiego wnętrza pasować

lampa1.jpg

lampa2.jpg