agaciorszczecin 13.08.2016 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich! Na forum debiutuje Za tydzień odbieram klucze do mieszkania (deweloperka). Prawie już wszystko mam kupione ale brakuje mi paru rzeczy. Sen z powiek spędza mi wybór oświetlenia i stolików nocnych do sypialni. Kupiłam łóżko z AGATA MEBLE Slim kolor jasny szary. Taki skandynawski styl Do tego chciałabym kinkiety czarne nad stoliki nocne. Niestety szafka nocna hemnnes jest za duża. (max.44 cm ) Poniżej obrazek łóżka, kinietów i kolorów do pokoju. Nie jestem przekonana co do zielonkawej ściany za łóżkiem. Będzie pasowało? W rogu będzie stała jeszcze szafa pax z białymi drzwiami matowymi TANEM i obudową drewnianą. Wiem wizualizacja żenada Moje pytania: 1. Jakie stoliki nocne by pasowały? (max 44 cm szerokości) 2. Czy kolory ścian będą ok? 3. Czy widzieliście jakieś fajne kinkiety w tym stylu do max 300 zł za sztuke? 4. Jaka górna lampa będzie pasowała? pozdr. Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez agaciorszczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 40 cm szerokości ma stolik nocny Malm. kinkietów szukaj pod "kinkiet do czytania". Nowodvorski taki ma podobne za niską cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warta 19.08.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Ten stolik z ikei wygląda całkiem ok, ale może pomyślałabym o czymś niższym ewentualnie (nie wiem jak ma się wysokość tych stolików do wysokości łóżka). Kolor ściany bardziej ten z dekoralu, generalnie jakiś jasny szary będze w porządku. Jeżeli chodzi o kinkiety mam dwie propozycje. Dwa różne style ale myślę że oba powinny do takiego wnętrza pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.08.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 ja wole wysokie szafki nocne - wówczas nie da się przypadkiem strącić kołdrą szklanki z wodą stojąca na szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaciorszczecin 25.08.2016 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) dzięki za rady Myślałam o Malmie ale już mi się znudził mają go wszyscy. Znalazłam fajne stoliczki na pinterest ale nie mam pojęcia jakiej są firmy. Może by stolarz je wykonał? Ciekawe jaki jest koszt... Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez agaciorszczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.09.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 http://www.meble.pl/p1359568,actona-oslo-stolik-nocny-drewniany-0000054323.html http://i-mebel.pl/stoliki-nocne/2317-imbir-bialy-nowoczesny-drewniany-stolik-nocny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts