Boryna 14.08.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Kupiłem miesiąc temu wannę z białego akrylu (Silla). Wszystko super działa, ale nie podoba mi się dotychczasowy kolor ścian w łazience, bo nijak nie komponuje się z wyglądem nowego akcesorium. Teraz mam ściany koloru brzoskwiniowego, czy białe będą pasować i dodadzą pomieszczeniu nowoczesnego sznytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2016 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 biały przecież to kolor neutralny, wszystko do niego pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 16.08.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Mnie się podoba w łazienkach coś takiego jak szmaragdowa toń, może warto wypróbować? Bo skoro zadajesz takie pytanie to biały chyba cię własnie nie interesuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s-rejent 17.08.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 To przecież też zależy od kolory płytek na podłodze, ale myślę, że delikatnie szare ściany mogły by być ciekawe, skoro już miałeś decydować się na biały. Może trochę zaszalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 01.09.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Nowoczesny wygląd łazienki zależy od wielu elementów ale kolorystyka rzeczywiście może zdziałać cuda. Kolory ciepłe jak brzoskwinia, beż, brązy to barwy kojarzone z naturą i stylami: tradycyjnym, rustykalnym, ekologicznym we wnętrzach. Nie oznacza to oczywiście że nowoczesna łazienka nie może być tak wybarwiona, po prostu kolory te klasycznie mają takie właśnie zastosowanie. Chcąc nieco podkreślić nowoczesny look wnętrza warto sięgać po barwy chłodne (szarości, błękity, mięty) oraz po biel. Absolutnie białe wnętrze jest szalenie modne a dodatkowo rozświetlone światłem lamp nabiera wręcz nieziemskiego charakteru. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suger 05.09.2016 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 fajnie może wyglądać szary w połączeniu z jakiś bardziej żywym kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts