babiczek 17.08.2016 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Zamawiam fototapetę z [link do sklepu nie ma żadnego związku z pytaniem] mam już wzór itp jednak... jest do kuchni. Boję się, że będzie odklejona. Pytałam w sklepie polecili laminat i ew szkło na nią. Czy to jednak nie zepsuje widoku i wyglądu zdjęcia ? Może lepiej mieć po prostu kafelki.. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.08.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Jeśli chcesz fototapetę nad blat to zaleca się szkło w celu jej ochrony. W innym miejscu starczy winylowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raine 19.08.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Według mnie ogólnie to nie jest dobry pomysł, płytki lepiej się sprawdzają mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warta 19.08.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 foto tapeta to bardzo oklepany temat. trwalsze sa plytki czy plexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 30.09.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Fototapeta, jako ekran kuchenny daje ciekawy i spektakularny efekt, ale później bywają z nią już tylko problemy… Szybko się nudzi, odkleja na krawędziach, a usunięcie jej ze ściany jest pracochłonne. Dobrym, minimalistycznym i niepretensjonalnym rozwiązaniem jest pomalowanie ekranu tą samą farbą, co pozostałe ściany. Farba Kuchnia-łazienka w wystarczający sposób zabezpiecza powierzchnię przed zawilgoceniem i zabrudzeniem, a zanieczyszczenia można z niej usunąć tak samo łatwo jak z płytek ceramicznych. Odnowienie za to jest zdecydowanie łatwiejsze. Niektórzy bardziej zapobiegliwi lubią przykryć dodatkowo ścianę taflą szkła. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 10.12.2016 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 odwiedz stronę :http://www.digi4wall.pl/mogą być stosowane nawet pod prysznicem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamkam 15.12.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Dokładnie jeśli już w kuchni to bym zabezpieczył szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomm.kk33 27.12.2016 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 odwiedz stronę :http://www.digi4wall.pl/ mogą być stosowane nawet pod prysznicem. jnow1 korzystałeś z tego? jak oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 05.01.2017 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Oceniam to bardzo dobre ,jeżeli zastosujesz się do zaleceń producenta.....nie korzystałem z tego rozwiązania,ale zawsze jest ten pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.01.2017 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 jak możesz oceniać bardzo dobrze, skoro nie korzystałeś? Za taki fatalny marketing szef powinien pojechać ci po premii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 07.01.2017 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 foto tapeta to bardzo oklepany temat. trwalsze sa plytki czy plexi Toż przecie człowiek pyta, czy dobrze będzie, jak ją wstawi za szybą/plexi? Nie wiem jaki wzór, bo link został usunięty, ale wiem, że są takie fototapety, które niekoniecznie muszą się znudzić, a i nigdy czegoś podobnego nie osiągniesz, kładąc zwykłe płytki, zamiast fototapety za szkłem/plexi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DomenaDom 23.01.2017 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Pytanie jest inne; czy aby na pewno musi być to fototapeta jako aranżacja ścian w kuchni? Bo zdecydowanie lepszym pomysłem będą panele szklane 3D które możesz położyć na ścianie, nie sądzisz? Możesz wybrać naprawdę ciekawy wzór i też masz inną jakość niż w przypadku tapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan525 24.01.2017 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Pytanie jest inne; czy aby na pewno musi być to fototapeta jako aranżacja ścian w kuchni? Bo zdecydowanie lepszym pomysłem będą panele szklane 3D które możesz położyć na ścianie, nie sądzisz? Możesz wybrać naprawdę ciekawy wzór i też masz inną jakość niż w przypadku tapety. Dokładnie Panele z plexi czy hartowanego szkła będą dużo trwalsze i na pewno wytrzymają dłużej niż tapeta. Nie ma co pchać się w montaż tapety skoro za rok-dwa trzeba bedzie ją wymienić. A sądzę, że dobra jakościowo tapeta bedzie miała porównywalną cenę do paneli szklanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffeelover9608 29.01.2017 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Jak do kuchni to właśnie najlepiej chyba panele szklane 3d. Moja znajoma ma takie w kuchni i w łazience, efekt jest naprawdę świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spreak 27.02.2017 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 (edytowane) Ja to bym najchętniej walnął fototapetę wszędzie Ostatnio tutaj trafiłem na świetnie wyglądające fototapety http://fototapetyinfo.pl/ Edytowane 1 Marca 2017 przez Spreak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 27.02.2017 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Jeśli pomysłem na ekran kuchenny ma być grafika to lepszym rozwiązaniem niż przykrywanie tapety szkłem jest bezpośredni nadruk na szkle. Dzięki takiemu rozwiązaniu unikniemy wszystkich problemów związanych z tapetami (odklejanie, odbarwienia, falowanie powierzchni, zacieki, trudny demontaż…). Dodatkowo wymiana takiej dekoracji jest prostsza, bo wystarczy zdjąć ekran. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 28.02.2017 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Czy to będzie fototapeta za szkłem, czy panele szklane 3D, czy też bezpośredni nadruk na szkle - to wszystko się może znudzić...Także najlepiej zostawmy gołą nieotynkowaną ścianę - będzie przynajmniej oryginalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka9 22.03.2017 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Ja bym chyba nie zrobiła fototapety w kuchni, ale to dlatego, że lubię jak panuje tam spokój i wszystko jest na swoim miejscu. Jestem zwolenniczką płytek, ewentualnie szklanych paneli, które łatwo się czyści z kurzu, tłuszczu i plam po jedzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota_ke 31.03.2017 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Jak fototapeta to zrobiłabym ze szkłem. Przy zabrudzeniach łatwiej będzie się czyścić. Chociaż ja też jestem większą zwolenniczką płytek, ewentualnie cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melaniaa 11.02.2019 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 (edytowane) Nie bój się zastosować fototapety w swojej kuchni jeśli chodzi o zabrudzenia. Wiele sklepów internetowych daje gwarancje na trwałość produktu i nieblaknące kolory. Posiadam fototapetę w kuchni już od ponad roku i wygląda cały czas jak nowa. Zamawiałam ją z . Lepiej kupić polecany produkt niż taki, o którym nie wiesz jak będzie się zachowywał pod wpływem pary itd. Edytowane 11 Lutego 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts