qosek 17.08.2016 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) CześćPotrzebuję anteny do NC+ i konwertera (Quad - multiswitcha nie potrzebuję).Co polecacie ?Antenę wiem, że najlepiej 90cm (ale czy producent jest ważny ? aktualnie pracuję na sprzęcie dostarczonym dawno temu przez N+ i działa)Konwerter Quad - i znowu takie samo pytanie - czy producent jest ważny ? Jakiś polecany ? (znalazłem na alledrogo antene i konwerter firmy Corab albo konwerter QUAD INVERTO BLACK) Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez qosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcko 23.08.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Cześć Potrzebuję anteny do NC+ i konwertera (Quad - multiswitcha nie potrzebuję). Co polecacie ? Antenę wiem, że najlepiej 90cm (ale czy producent jest ważny ? aktualnie pracuję na sprzęcie dostarczonym dawno temu przez N+ i działa) Konwerter Quad - i znowu takie samo pytanie - czy producent jest ważny ? Jakiś polecany ? (znalazłem na alledrogo antene i konwerter firmy Corab albo konwerter QUAD INVERTO BLACK) sama czasza naprawdę nie ma aż tak wielkiego znaczenia - oczywiście Corab jest tutaj jak najbardziej ok (jeden z większych producentów jak nie największy) konwerter - inverto tak samo - sprzęt ok - tutaj nie kupuj takich chińczyków lepiej już dać te parę zł więcej tak więc czasza corabu + konwerter inverto i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 23.08.2016 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Ja mam konwerter quada Inverto Black od jakichś pięciu lat i działa... Ale antena to 60cm i u mnie (płn/wsch PL) jak jest fest ulewa to zrywa sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qosek 23.08.2016 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 już myślałem, że nikt nie odpowie Wczoraj zamówiłem Inverto Blacka i Coraba 90-tke (o konwerterze Coraba nic ciekawego nie znalazłem na sieci, to dopłaciłem trochę do Inverto) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezyk403 03.07.2017 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Odgrzeje kotleta i powiem tak: do poprawnego odbioru na dzień dzisiejszy zalecana jest antena o średncy min. 80cm. Co do konwertera to zdecydowanie inverto black, sprawdzone i nie stwarzają problemów pod warunkiem ze instalacja jest zrobiona na igłę a nie na oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts