Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaka antena i konwerter (Quad) do NC+

qosek

Recommended Posts

Cześć

Potrzebuję anteny do NC+ i konwertera (Quad - multiswitcha nie potrzebuję).

Co polecacie ?

Antenę wiem, że najlepiej 90cm (ale czy producent jest ważny ? aktualnie pracuję na sprzęcie dostarczonym dawno temu przez N+ i działa)

Konwerter Quad - i znowu takie samo pytanie - czy producent jest ważny ? Jakiś polecany ?

(znalazłem na alledrogo antene i konwerter firmy Corab albo konwerter QUAD INVERTO BLACK)

Edytowane przez qosek

Cześć

Potrzebuję anteny do NC+ i konwertera (Quad - multiswitcha nie potrzebuję).

Co polecacie ?

Antenę wiem, że najlepiej 90cm (ale czy producent jest ważny ? aktualnie pracuję na sprzęcie dostarczonym dawno temu przez N+ i działa)

Konwerter Quad - i znowu takie samo pytanie - czy producent jest ważny ? Jakiś polecany ?

(znalazłem na alledrogo antene i konwerter firmy Corab albo konwerter QUAD INVERTO BLACK)

sama czasza naprawdę nie ma aż tak wielkiego znaczenia - oczywiście Corab jest tutaj jak najbardziej ok (jeden z większych producentów jak nie największy)

konwerter - inverto tak samo - sprzęt ok - tutaj nie kupuj takich chińczyków lepiej już dać te parę zł więcej

tak więc czasza corabu + konwerter inverto i będzie dobrze

• 10 months później...