sitoo 28.03.2017 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) Nasz podcień ma 16 m2 (czyli część zadaszona) i jest kwadratowy. Jest idealny jeśli chodzi o wielkość,ponieważ jak pada deszcz to zawsze znajdzie się miejsce gdzie nie zacina. Ja akurat bardzo lubię siedzieć na tarasie w czasie deszczu. Polarek, zielona herbata i świeże powietrze Edytowane 29 Marca 2017 przez sitoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 28.03.2017 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) Idąc dalej, niedaleko tarasu jest zakątek owocowy: borówki, jagody goji i żurawina No i dalej już tylko rabata granicząca z drogą, która mnie osobiście podoba się najbardziej, ale nie potrafię uzasadnić dlaczego Trochę bałaganu w ostatni dzień zeszłorocznych prac ogrodowch, ale zarys widać Edytowane 31 Marca 2017 przez sitoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 28.03.2017 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Sitoo nie widać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 29.03.2017 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Magdalena 74 nie wiem dlaczego nie widać. Jak wchodzę jako niezalogowana to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2017 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Widać tylko Tylko szary okrągłe znaczki jak znaki zakazu. Sprawdź czy wszędzie potwierdziłaś, że ładujesz zdjęcia. No, chyba, że to jakieś fanaberie fotosika, czy innego bydlęcia skąd te zdjęcia pobierasz. Dlaczego nie wstawiasz z komputera? Nie byłoby w przyszłości problemów, że zdjęcia znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 29.03.2017 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Ładuję z dysku google. Prawie wszystkie zdjęcia są własnie stamtąd. Zaraz coś pokombinuję. Tylko proszę powiedzcie od której strony nie widać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 29.03.2017 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Wygląda na to że wszystko jest dobrze załadowane:confused:. Pestko a jak mogę załadować zdjęcia bezpośrednio z komputera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2017 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Nie ma fotek od postu 293. Zdjęcia musisz mieć nie większe niż 2 MB każde, bo post nie łyka więcej niż 10 MB. Pod ramką postu jest „Zaawansowana edycja” KLIKASZZmieni się troszkę wygląd ramki postu, a poniżej znajdziesz „Zarządzaj załącznikami” KLIKASZ Otworzy się osobne okno do ładowania zdjęć i w prawym górnym rogu jest zielone kółeczko z krzyżykiem „Dodaj pliki” KLIKASZ Wyświetli się okienko z szarym paskiem u góry i opcjami – „Prześlij plik z URL | Computer” KLIKASZ „Computer” Okienko się rozwinie i na dole będzie „Wybierz pliki” KLIKASZ Otworzy się okno pokazujące twój komputer. Nie wiem jaka jego cześć u ciebie. U mnie otwiera widok desktopu, czyli listę tego co mam na ekranie monitora. Wybierasz 5 plików (wcześniej musisz je zmniejszyć, każdy do tych mniej niż 2 MB) Jak się pojawią w tym okienku i nazwy KLIKASZ „Dodaj”. Teraz zdjęcia w formie małych ikonek załadują się w okienku „Zarządzaj załącznikami”, które jest cały czas otwarte. NA dole tego okienka jest pasek z opisem „Umieść poprzednio przesłane pliki, aby je załączyć na forum”, a poniżej niego dwa czerwone przyciski: KLIKASZ najpierw „Insert Inline”,a potem zatwierdzasz „Done” Nie zapomnij o tym „Done”, bo inaczej pojawią się fotki w takiej śmiesznej rameczce pod postem. Jeśli Ci to wyjdzie, to potem powiem Ci jak powięszać zdjęcia w poście. Opis wygląda niby skomplikowanie, ale tak naprawdę to szybko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.03.2017 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 dysk google pewnie dopuszcza tylko ciebie jako uprawnionego do oglądania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 O, to możliwe, bo tam trzeba udostępnienie włączać. Można upublicznić, albo pojedyńczym osobom zezwolić. Ciekawe jak by się to miało do forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 30.03.2017 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) :)Dzięki Pestka. Przeczytałam instrukcję i faktycznie brzmi jak instrukcja rozbrojenia elektronicznego czasowego zapalnika do bomby atomowej Spróbuję i dam znać żebyście zerknęły czy się udało. Byłam przekonana że nie widać zdjęć we wszystkich postach, kamień z serca, że do poprawy jest tylko jeden:rolleyes: Edytowane 30 Marca 2017 przez sitoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 30.03.2017 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Nie ma zdjęć od postu 293 do końca Trochę sie napracujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.03.2017 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Nie jeden Napisałam, że „od postu...” Za pierwszym razem może i bedziesz miała problem, ale potem już idzie błyskawicą. Na dodatek w oknie zarządzania zdjęciami możesz porobić działy. Ja mam np. wydzielone ogród i ogrodowe inspiracje osobno, kuchnie, łazienki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 31.03.2017 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Od 293 ?? No to mnie "pocieszyłyście":oops: No dobra,biorę się do pracy:wiggle: Gdybym do wieczora się nie odezwała tzn że bomba wybuchła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 31.03.2017 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Już wszystko wiem. Pestka ja tą metodą na początku załączałam zdjęcia do postów, ale ja to okno do ładowania zdjęć mam już pełne i nie mogę załadować więcej. Jeśli usunę zdjęcia z okna to znikną one z mojego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 31.03.2017 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Czy możecie zerknąć na post 293-295? Pokazały się zdjęcia? Ja nie mogę sprawdzić bo mnie się wszystkie wyświetlają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 31.03.2017 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 TAK:yes: Czy możecie zerknąć na post 293-295? Pokazały się zdjęcia? Ja nie mogę sprawdzić bo mnie się wszystkie wyświetlają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 31.03.2017 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Magdalena74 jesteś nieoceniona:yes: Dzięki:yes:Przyznam szczerze, że nadal nie wiem co się pokićkało, ale chyba umiem to naprawić. Wiem.... bez sensu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 31.03.2017 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) http://www.bob-budowniczy.doczytania.com/uploads/bob-budowniczy.jpg Naprawiłam zdjęcia od postu 293do końca. Uprzejmie proszę o informację czy są widoczne. Edytowane 31 Marca 2017 przez sitoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2017 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 SĄ Jednego za tarasem nie widać tylko. Możesz jednorazowo załadować tylko 5 zdjęć. Potem otwierasz następnego posta i znowu 5 ładujesz. Nic nie będzie znikać. Wieczorem wkleję Ci lekcję obrazkową, bo znalazłam taką, którą dla kogoś wcześniej zrobiłam. To tak, żebyś miała pewność, jak się tą metodą wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts