art_composites 12.09.2016 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 To może ktoś mi bardziej doradzi, co dobrać, jakie otwory, itp ? Bo powiem szczerze, w moim rejonie, rozmawiałem z kilkoma "firmami" i kontakt się urywał, a to to, tamto itp. Nie chce dzwonić i się prosić, skoro oni nie są zainteresowani. W takim razie chciałbym zrobić to z Waszą pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 12.09.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Wszystko co potrzebne do samodzielnego wykonania WM, jest na tym forum.Poczytaj dokładnie, to będziesz wiedział jak sie do tego zabrać - bo nikt nie poświęci Ci teraz czasu żeby dokładnie wytłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 12.09.2016 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Masz na myśli rurę flex 75 mm śr zew ? Nie wiem czy to nie będzie za mała średnica. Pasowałoby to jednak trochę policzyć bo zastosowanie niewłaściwych kanałów może się objawić szumem, buczeniem albo jeszcze czymś innym. Przepływ w kanałach powinien mieścić się w zakresie od 1-2,5 m/s. Tutaj masz dwa linki powinny być pomocne https://poradnikprojektanta.pl/wentylacja-mechanicza-kanaly-wentylacyjne-pehd/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts