l3sz3k1989 02.09.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 (edytowane) Witam, chciałbym wykonać remont pokoju oraz ewentualne przemeblowanie - niestety nie mam pomysłu ani wizji więc chciałbym poprosić was forumowicze o pomoc. Chcę pomalować pokój, może położyć jakąś tapetę ale nie w całym pokoju - w grę najbardziej wchodzi tapeta 3d, jakieś ewolucje z obiżeniem sufitu lub półkami czy podobnymi wariacjami z karton gipsem, wykonać ewentualne przemeblowanie (oprócz biurka i ławy nic nie będzie wymieniane - biurko mam zamiar kupić narożne i ławę jakąś bardziej nowoczesną). Co do tapety myślałem o ścianie z TV - lecz TV zasłoniłby efekt tapety 3d więc została by ściana gdzie znajduje się zielona kanapa. Gniazdka chcę obniżyć aby nie były widoczne - ok 30cm od podłogi. Przewody idące do TV chcę wpuścić w kanał przewodowy. Załączam zdjęcia pokoju - pokój ma wymiar 4m x 5m (4m ściana z TV oraz szafą) Proszę o pomoc w remoncie, doborze kolorów, tapet, jakiś innych ewolucji Niestety 2 ostatnie zdjęcia się nie dodały bo jest ograniczenie, fotki wrzucam na mojego chomika : http://chomikuj.pl/leonek1989/Dokumenty Edytowane 2 Września 2016 przez l3sz3k1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.09.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 chcesz zrobić sobie chaos. Wygibasy z k-g są hmm... tandetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 03.09.2016 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Może autor postu dobrze się czuje w wygibasach kartonowo-gipsowych. Jeżeli się dobrze czuje to najważniejsze, bo to jego pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts