Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomoc w aranżacji wnętrza pokoju

l3sz3k1989

Recommended Posts

Witam,

chciałbym wykonać remont pokoju oraz ewentualne przemeblowanie - niestety nie mam pomysłu ani wizji więc chciałbym poprosić was forumowicze o pomoc.

Chcę pomalować pokój, może położyć jakąś tapetę ale nie w całym pokoju - w grę najbardziej wchodzi tapeta 3d, jakieś ewolucje z obiżeniem sufitu lub półkami czy podobnymi wariacjami z karton gipsem, wykonać ewentualne przemeblowanie (oprócz biurka i ławy nic nie będzie wymieniane - biurko mam zamiar kupić narożne i ławę jakąś bardziej nowoczesną).

Co do tapety myślałem o ścianie z TV - lecz TV zasłoniłby efekt tapety 3d więc została by ściana gdzie znajduje się zielona kanapa.

Gniazdka chcę obniżyć aby nie były widoczne - ok 30cm od podłogi.

Przewody idące do TV chcę wpuścić w kanał przewodowy.

Załączam zdjęcia pokoju - pokój ma wymiar 4m x 5m (4m ściana z TV oraz szafą)

Proszę o pomoc w remoncie, doborze kolorów, tapet, jakiś innych ewolucji :)

IMG_20160902_212532 (Kopiowanie).jpgIMG_20160902_212537 (Kopiowanie).jpgIMG_20160902_212545 (Kopiowanie).jpgIMG_20160902_212551 (Kopiowanie).jpgIMG_20160902_212558 (Kopiowanie).jpg

Niestety 2 ostatnie zdjęcia się nie dodały bo jest ograniczenie, fotki wrzucam na mojego chomika :

http://chomikuj.pl/leonek1989/Dokumenty

Edytowane przez l3sz3k1989