Brysia8 03.09.2016 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Przyszedł czas kiedy trzeba ustalić gdzie będą punkty świetlne w domu. Będziemy robić sufity podwieszane w całym domu - toteż mogę rozmieścić lampy gdzie mi się podoba. Początkowo myślałam że nie będzie z tym większego problemu, a jednak temat mnie przerósł. Czy ktoś z was korzystał z takiego projektanta? Może coś polecić? Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.09.2016 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 ja sama sobie zaprojektowałam układ oświetlenia w domu. Przejrzałam wiele inspiracji w necie i rozrysowywałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 04.09.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Ja też sobie sama wyrysowałam i tak zrobił elektryk,ważne żeby o niczym nie zapomnieć a jest tego trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts