Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 month później...

Hej

Ja buduje E 106 okolice Babic. Elfir cenę trochę przesadziłeś nawet mocno przesadziłeś.. Na chwilę obecna mam stan surowy otwarty : dwa stropy monoloityczne, schody lane, ściany porotherm 25, dach na papie i poszło 150 tyś z ekipą. Fakt ekipa nie za droga.

Przerobiłem trochę górę, powiększyłem schody i na dole łazienkę tak aby okno weszło. Projekt fajny ale wydaje mi się, że jak na tak duży dom ma za mały salon. Ale to zależy od gustu.

• 3 months później...

Witam

Chcemy budować z mężem dom e-178, ale niestety nigdzie nie ma do niego komentarzy, ani informacji o rozpoczętych budowach. Pana dom ma podobną bryłę budynku - chcielibyśmy prosić o kontakt, ewentualnie informacje o kosztach budowy, funkcjonalności domu. Nie ukrywam, że bardzo byśmy chcieli zobaczyć taki dom, nawet tylko z zewnątrz. Jeśli byłaby możliwość rozmowy z Panem to proszę o maila. Pozdrawiam

Ania

• 4 months później...
Witam

Chcemy budować z mężem dom e-178, ale niestety nigdzie nie ma do niego komentarzy, ani informacji o rozpoczętych budowach. Pana dom ma podobną bryłę budynku - chcielibyśmy prosić o kontakt, ewentualnie informacje o kosztach budowy, funkcjonalności domu. Nie ukrywam, że bardzo byśmy chcieli zobaczyć taki dom, nawet tylko z zewnątrz. Jeśli byłaby możliwość rozmowy z Panem to proszę o maila. Pozdrawiam

Ania

Dzień dobry,

Już od prawie 2 lat mieszkam w domu e-106.

Proszę kierować ewentualne pytania ma maila: [email protected]

Chętnie pomogę.

Pozdrawiam

• 8 months później...