Kasiagda 04.09.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Witam. Chcemy rozpocząć budowę domu E 106. Czy ktoś może ma doświadczenia z budowa według projektu E 106 lub E 166? Mile widziane zdjecia oraz koszt budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.09.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Na forum nie ma jeszcze tematu o tym projekcie To duży dom, szacuję budowę do stanu deweloperskiego (czyli z tynkami i wylewkami) na 500-600 tyś. (GUS podaje średnią stawkę kosztów budowy na 2-2,5 tyś zł/m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherokee 04.10.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Hej Ja buduje E 106 okolice Babic. Elfir cenę trochę przesadziłeś nawet mocno przesadziłeś.. Na chwilę obecna mam stan surowy otwarty : dwa stropy monoloityczne, schody lane, ściany porotherm 25, dach na papie i poszło 150 tyś z ekipą. Fakt ekipa nie za droga. Przerobiłem trochę górę, powiększyłem schody i na dole łazienkę tak aby okno weszło. Projekt fajny ale wydaje mi się, że jak na tak duży dom ma za mały salon. Ale to zależy od gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.10.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Masz SSO - najtańszy etap budowy. Zakończ budowę to pogadamy czy cena jest przesadzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherokee 05.10.2016 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Masz SSO - najtańszy etap budowy. Zakończ budowę to pogadamy czy cena jest przesadzona. Nie wiem z czego bym miał robić instalację, tynki, elewacje i wylewki żeby za nie zapłacić 350 tyś czy tam 450 tyś. Co innego wykończenie ale wyraźnie piszesz stan surowy zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.10.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Nie. Napisałam do "stanu deweloperskiego" a nie SSZ.Mój SSO kosztował ok. 90 tyś. Cała budowa 280 tyś do deweloperskiego. SSO to 1/3 kosztów budowy.Oczywiście ekipami, a nie samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherokee 05.10.2016 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 ok rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.10.2016 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 być może przeszacowałam, ale raczej chodziło rząd wielkości, by na ten dom nie napalał się ktoś, kto dysponuje max 300 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arczi12 10.10.2016 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Już rok w nim mieszkam.W razie pytań proszę podać maila.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherokee 13.10.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Już rok w nim mieszkam. W razie pytań proszę podać maila. Pozdrawiam poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna3 05.02.2017 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Witam Chcemy budować z mężem dom e-178, ale niestety nigdzie nie ma do niego komentarzy, ani informacji o rozpoczętych budowach. Pana dom ma podobną bryłę budynku - chcielibyśmy prosić o kontakt, ewentualnie informacje o kosztach budowy, funkcjonalności domu. Nie ukrywam, że bardzo byśmy chcieli zobaczyć taki dom, nawet tylko z zewnątrz. Jeśli byłaby możliwość rozmowy z Panem to proszę o maila. PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arczi12 06.06.2017 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Witam Chcemy budować z mężem dom e-178, ale niestety nigdzie nie ma do niego komentarzy, ani informacji o rozpoczętych budowach. Pana dom ma podobną bryłę budynku - chcielibyśmy prosić o kontakt, ewentualnie informacje o kosztach budowy, funkcjonalności domu. Nie ukrywam, że bardzo byśmy chcieli zobaczyć taki dom, nawet tylko z zewnątrz. Jeśli byłaby możliwość rozmowy z Panem to proszę o maila. Pozdrawiam Ania Dzień dobry, Już od prawie 2 lat mieszkam w domu e-106. Proszę kierować ewentualne pytania ma maila: [email protected] Chętnie pomogę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherokee 12.02.2018 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 (edytowane) ja zamieszkałem od listopada trochę monety kosztował, ale cóż życie jak ktoś zainteresowany proszę na priv Edytowane 12 Lutego 2018 przez cherokee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel_13 13.02.2018 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 @cherokee: Tak z ciekawości odnosząc się do początku dyskusji w tym wątku - to ile cię w końcu wyniósł ten stan deweloperski? (jeśli to nie tajemnica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts