Tomaszs131 01.03.2017 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Kurcze za paprociami nie za bardzo przepadamy. Gdzieś obiło mi się o uszy, że kwiaty doniczkowe oddają trochę wilgoci. Czy to prawada?U nas przy WM nigdy zbyt wiele, zwłaszcza w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.03.2017 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Każda roślina odparowuje wilgoć, przypomnij sobie lekcje biologi z podstawówki (szparki w liściach). Inaczej co by robiła z tą woda, którą ją podlewasz? Im roślina wymaga więcej podlewania tym więcej odparowuje. Edytowane 1 Marca 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.03.2017 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Dzięki za wykład:). Wiem od czego zacząć, czeka nas z żonką googlowanie. Trzeba by przyjżeć się Twoim propozycjom. Edytowane 1 Marca 2017 przez Tomaszs131 Uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.03.2017 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Musiałbyś dokładnie określić miejsce i pożądany pokrój i wielkość, by doradzić coś dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.03.2017 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Ok. Jak wrócę z wyjazdu do domu to skonsultuję się z dyrekcją, wtedy się odezwę.Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.03.2017 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 (edytowane) Jestem z powrotem, więc po konsultacji z żoną zastanawiamy się nad kwiatami do poszczególnych pomieszczeń, prosimy o pomoc w doborze odpowiednich roślin:- salon przy kominku, niestety jedyne miejsce gdzie coś kolwiek się zmieści, nie wiem czy to dobre miejsce na kwiat, część wschodnia,- ewentualnie, gdyż nie mamy w domu firan może coś ciekawego zaproponujesz na parapety-dwa okna w salonie,- wykusz w jadalni, trzy parapety, południowa cześć budynku,- łazienka dzieci miejsce na kwiat po prawej stronie okna, na posadzce, zachodnia część budynku,- nasza łazienka, strona wschodnia pod oknem połaciowym, zbyt dużo miejsca nie ma,- gabinet, strona zachodnia, dużo miejsca pod kątem wysokości sadzonki.Zdaje się, że to wszystko, Elfir z góry dziękujemy bardzo za pomoc. Edytowane 5 Marca 2017 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia0054 16.03.2017 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 (edytowane) Ja jestem fanką sukulentów, nie trzeba często podlewać i pięknie wyglądają Edytowane 27 Marca 2017 przez mysia0054 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nina955 17.03.2017 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Ja w pokoju posiadam tylko bukiet świeżych róż bo o kwiaty doniczkowe niestety nie umiem dbać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataia91 05.04.2017 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Ja mam sporo kwiatów u siebie . Trzymam na parapetach doniczki z kaktusami , tak uwielbiam kaktusy , mam ich już tyle , że zaraz palmiarnię mogę otwierać , Trzymam jeszcze jakieś paprotki , mam palmę taką przynajmniej wysokości metra i sztucznego bambusa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaa89 02.08.2019 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Ja przymierzam się do zakupu sukulentów, ale czy ktoś doradzi jak o nie dbać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reias81 15.09.2019 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2019 (edytowane) Storczyki można znaleźć u mnie wszędzie.__ Tu była reklama. Edytowane 15 Września 2019 przez Tomaszs131 Spam w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts