kasiamirek1719513701 06.09.2016 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Hej wszystkim Mam pytanie, w całym domu będę robć podłogówkę. Proszę mi powiedzieć, czy po ułożeniu podłogówki wylewki wykonuje hydraulik czy oddzielna ekipa. Jesli oddzielna to mam lekkie obawy.. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.09.2016 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 oddzielna ekipa.Chyba, że to taki hydraulik, co dom wymuruje, obróbki blacharskie zrobi, okna wstawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
termolit 07.09.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Hej wszystkim Mam pytanie, w całym domu będę robć podłogówkę. Proszę mi powiedzieć, czy po ułożeniu podłogówki wylewki wykonuje hydraulik czy oddzielna ekipa. Jesli oddzielna to mam lekkie obawy.. Pzdr Generalnie to zależy, nasza firma np. wykonuje ogrzewanie podłogowe i na to wylewki anhydrytowe, jako spójny system grzewczy, łącznie z kotłownią, ale najczęściej zdarza się, że masz dwie ekipy, co czasem jest kłopotliwe, bo czasem spotykamy się na budowach, gdzie nie wykonywaliśmy instalacji, a wykonujemy samą wylewkę i przygotowanie podłoża przez poprzednią ekipę, woła o pomstę do nieba. W internecie jest wiele instrukcji z przygotowaniem podłoża, podrzuć to Instalatorowi, ew. porozmawiaj z ekipą od wylewek, aby przeszkoliła instalatora przed przystąpieniem do układania instalacji, a przede wszystkim styropianów, pamiętaj o wykonaniu odpowiednich pomiarów wysokości podłogi. Pozdrawiam Łukasz Termolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B_i_U 08.09.2016 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 W większości przypadków robi to oddzielna ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.09.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 chyba, że buduje ci firma posiadająca wielu branżystów, jak termolit powyżej czy inny kompleksowy wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamirek1719513701 08.09.2016 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 chyba, że buduje ci firma posiadająca wielu branżystów, jak termolit powyżej czy inny kompleksowy wykonawca. Dzięki za informacje. Powoli muszę rozglądać się za taka ekipia. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts