mureks 07.09.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Hej.Wpadłem na pomysł będąc nad morzem, aby zamiast tarasu, po prostu wysypać piaseczek wiślany przed domem na głębokości ok 50cm i zrobić sobie prywatna plażę. Postawić stolik da się? Da sięPostawić leżak da się? Da sięKocyk rozłożyć itp.Teraz pytanie do fachowców. Jak to zrobić, żeby było dobrzeJak będzie wyglądać eksploatacja.Jak będzie to wyglądać zimąCiekaw tez jestem waszych opinii.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.09.2016 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Wszystkie koty z okolicy zagoszczą u Ciebie w celu wiadomym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 07.09.2016 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 współczuję piachu w salonie. Poza tym pomysł świetny.O ile goście będą chcieli jeść grilla siedząc na ręcznikach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.09.2016 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 (edytowane) Piasek wnoszony na podeszwach do salonu + kuweta dla kotów. W tej chwili mam wokół domu opaskę ze żwiru i koty zostawiają tam niespodzianki Plaża - ok, ale w głębi ogrodu, tak, aby można było w czasie drogi wytrzeć podeszwy o trawnik lub ścieżkę. Edytowane 7 Września 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 08.09.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Potwierdzam to co jest napisane we wcześniejszych postach. Aktualnie mam wokół domu piaskownicę (po budowie). Koty ją uwielbiają. W domu kupa piachu - gdybym miała drewno na podłogach już by było zniszczone. Na szczęście w przyszłym tygodniu piach zniknie, nie mogę się doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qosek 08.09.2016 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 to ja dodam jeszcze jedno - popadają deszcze i zamiast paskownicy/plazy bedziesz mial blocko czyli pare dni po deszczu zadnego grila no i jeszcze jedno - bedziesz musial regularnie wyrowwnywac i grabic plaze (inaczej zmieni sie w wydmy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 09.09.2016 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Dopóki miałem w opasce wokół domu piasek wszystkie koty z okolicy tam srały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 09.09.2016 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Może rozważ plażę z drobnego żwiru/grysu (nie chcę skłamać co do granulacji, ale chyba ok. 2-8 mm) - jak na niektórych plażach w krajach innych niż Polska. Sam będę takową robił - znalazłem w składzie kamienia coś takiego w kolorach beżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.09.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 u mnie koty (lub kuny?) nie robią kup na piasek tylko właśnie na żwirową opaskę wokół domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 14.09.2016 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Na opaskę wokół dom dałem grubsze kamienie, żwir w tym miejscu jest bardzo niepraktyczny. Na "plaży" takie kamienie będą dobre dla akupresury stóp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 14.09.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Skoro w Chorwacji jest identyczny żwirek, jak w moim składzie, to chyba akupresury nie będzie robił. Mam próbkę właśnie stamtąd porównaną ze składem. Nawet kolor mają tu ładniejszy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 14.09.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Od razu przypominał mi się lokal Palm Beach w Berlinie. Też mnie ciekawiło jak oni potem czyszczą ten piasek w lokalu:) http://www.palm-beach-berlin.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_tak_chce 23.09.2016 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 nieeeeee robić kuwetę pod domem koty byłyby szczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwiazdka.p 23.09.2016 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Jak zobaczyłam tytuł, byłam zachwycona pomysłem. Potem przeczytałam komentarze o kotach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts