Michal_Kamilka 08.09.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 (edytowane) Witam Wszystkich W załączeniu przesyłam zdjęcia mojej świeżo posianej trawy (Dekoracyjna z Iławy). Proszę Was o pomoc co ją dopada. Posiana 4 tygodnie temu, usychają źdźbła. Mam też w innym miejscu posianą dekoracyjną z Biopon i to samo mam. Tylko że tam już są miejsca całkowicie uschnięte. Co to jest za choroba? I jak sobie z nią poradzić? Witam Podlewane jest raz dziennie od chwili wysiania. No chyba że pada deszcz to wtedy oczywiście nie podlewam. Koszone było już niestety raz. Edytowane 8 Września 2016 przez Michal_Kamilka Dodano info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 08.09.2016 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 A kiedy to było podlewane ostatni raz i koszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.09.2016 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 na koszenie trochę wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 08.09.2016 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 WitamPodlewane jest raz dziennie od chwili wysiania. No chyba że pada deszcz to wtedy oczywiście nie podlewam. Koszone było już niestety raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 08.09.2016 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Witam Podlewane jest raz dziennie od chwili wysiania. No chyba że pada deszcz to wtedy oczywiście nie podlewam. Koszone było już niestety raz. Może podlewasz w samo południe Podlewaj zawsze z rana, albo wieczorem Czy sypałeś jakiś nawóz i w jakiej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 08.09.2016 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Zawsze jest podlewane po godzinie 18.00Zero nawozu jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 08.09.2016 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 A może za dużo podlewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.09.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Podejrzewam, że kosiarka wyrwała za słabo ukorzenioną trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts