sylwiuszek 12.09.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Witam Państwa! Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z obecnych na forum buduje lub może już wybudował dom o nazwie Kanada ( http://dompasjaprojekty.pl/?projekty_wordpres=kanada )? Wybrałem ten projekt i chciałbym porozmawiać z kimś kogo również ujął swoją formą. Jeżeli ktoś z Państwa dysponuje zdjęciami z budowy tego domu i zechciałby się ze mną podzielić będę wdzięczny. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Przenoszę do właściwego działu. na forum nie ma o tym projekcie innych tematów. Kuchnia daleko od jadalni. Przydałaby się pralnia na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiuszek 12.09.2016 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Dziękuję za przerzucenie mojej prośby do odpowiedniego działu forum. Już jakiś czas myślałem nad tym projektem i kwestie poruszone przez Ciebie również brałem pod uwagę. Mianowicie na strychu znajduje się pomieszczenie o powierzchni 4,6 m2 które zaadaptuję na pralnię, jeśli zaś chodzi o jadalnię to z moją nadwagą odległość ta nie jest zła, ponieważ zredukuję moją obecność w jadalni do absolutnego minimum:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2016 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 będziesz podjadał w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiuszek 13.09.2016 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Jak mi zdejmiesz kłódkę z lodówki to będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts