AgnesK 03.08.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Jeśli się nie obrazisz pozwolę sobie założyć komentarze do Twojego dziennika. Ew-ka zaczęłaś niemal jak w Bondzie, potem zrobił się dreszczowiec a teraz czekam na happy end. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.08.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 AgnesK właśnie czytam Twój dziennik - telepatia? Dzięki..... a tu jest dziennik http://forum.muratordom.pl/post2044917.htm#2044917 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.08.2004 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Musi telepatia. Ino u mnie to w porównaniu z Tobą narazie (i oby tak dalej) niemal bajka (ciągle nie moge uwierzyć, że dom zaczęłiśmy budować)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.08.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Poczkaj ,poczkaj aż napiszę cd....( po cichutku powiem ,że 2 dni temu zaczęliśmy!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 ładny domek i sensowne zmianytrzymam kciuki za budowę i pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.08.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Aleś sięskrywała z takim ładnym projektem. Nie chciała dziEwucha dziennika założyć, alem ją przymusił i niechwaląc się to uczyniła. No i proszę ile wpisów pierwszego dnia. Niech wam łopaty kielnie i inne narzędzia lekkie będą, a dostawcy i wykonawcy ceny ograniczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Projekt byłby ładny, gdyby na górze więcej miejsca było dla powierzchni użytkowej, a nie dachu, chyba, że nie umiem odczytać projektu... to moje zdanie!!! Mój dom teś niewielu się podoba, też są zmiany! Zyczę powodzenia i jest to kolejny dziennik, który czytam i tak pozostanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly jak doczytasz mój dziennik to dowiesz się,że nasze dzieci wyruszają w świat( studia ) więc dla nich będzie poddasze na czas wizyt w domu rodzinnym ( Synek w ubiegłym roku był 35 dni w domu-jest sportowcem ) i tak naprawde domek ma byc domkiem tylko dla 2 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Nie chodzi mi o to kto w nim będzie mieszkał, tylko (to już zboczenie budowlane) patrzę realnie na koszta niewykorzystanego dachu - a to drogo kosztuje, mi po prostu szkoda dachówki, skoro będzie pod nią tylko powietrze!!! Ale ja jestem oszczędna pod tym względem.... Najważniejsze, że Wam się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.08.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Ławy wykopali. A humusik wywieźli (oczywiście )? Oczywiście . Bo jakoś tak zeżarło ten drobny fakt w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 o humusie mała wzmianka ( życzliwośc w cenie) to takie przyziemne, nie myślałam ,ze może to kogoś zainteresować Teraz czekam na tel od Henia ( jak przyjedzie beton- biegne uwiecznic na kamerze i aparat- będe wnukom pokazywac jak Babcia domek budowała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.08.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Ew-ka przepis na czary i inne dobrowróżenia z sikaniem po fundamentach i topieniem pieniędzy w betonie wzięłaś (oczywiście ). Oczywiście . I kawał papirusu w szkle drobnym maczkim traktowanego też. No i jakiś kamień np. nerkowy jako węgielny zabrałaś. Jak nie to na najbliższą hałdę wegla . PS. Miłego kamerowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 to z tym sikaniem na fundamenty to napoważnie???? ale tam było chyba z 10 chlopa a wieczorem mogę?? a tak na poważnie- Dziadek zrobił nam małą paczuszkę do wtopiena w fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.08.2004 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 No to my mamy kurka przerąbane... no chyba że jakiś piesek nam osiurał te fundamenty. Kroyena, piesek może być? Ew-ka o zdjęć dużo prosimy, i nie z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 zdjęcia -jak nie z daleka to przez woalkę ( coby zmarszczek nie było widać ) sikania nie bylo , deszcz tez nie padal- nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.08.2004 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Żadnych spektakularnych akcji, żadny happeningów... faktycznie nudy.. Ewa... chyba upału nam już za dużo i tej radości budowania, bo coś dziwnego z głową mi się dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.08.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Dziewczyny ja tego nie wymyślam , tak sobie tylko Forum czytam , żeby rzadnych ważnych elementów budowy nie przeoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.08.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Qknijcie do budowania na Wyspie, tam jest końcówka tropu szczęśliwego poczęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.08.2004 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Ewka, kurka, gnacie do przodu niesamowicie!! A nam KB i mistrz powiedzieli, że fundamenty muszą związać, dopiero zacznie się zasypywnie. Stoją tak już 2 tygodnie i dziś miała nadejść godzina zero, ale najdzie jutro (obsuwa z transportem). No w każdym razie gratulacje serdeczne i kurcze zdjęcia nam tu wklejaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts