tola 26.12.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 właśnie dzisiaj mija 25 lat !!!! a łon śpi To gratulacje!!! Jak byś w dniu ślubu zrobiła to o czym myślałaś to byś własnie... wychodziła na wolność... Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.12.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 właśnie dzisiaj mija 25 lat !!!! a łon śpi To gratulacje!!! Jak byś w dniu ślubu zrobiła to o czym myślałaś to byś własnie... wychodziła na wolność... Kze myślisz ,że nie objęłby mnie wcześniej amnestia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.12.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Ewciu u Was w święta dużo okazji musi być hucznie bardzo ale było też bardzo wesoło i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.12.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Ewciu u Was w święta dużo okazji musi być hucznie bardzo ale było też bardzo wesoło i przyjemnie Nie mogło być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.12.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 http://www.artecy.com/lfairyflowerpainter.jpg W tym przepieknym dla Was dniu, zycze Wam przede wszystkim zdrowia i pokoju na swiecie, bo cala reszte sami sobie wypracujecie. Serdeczne gratulacje i jeszcze 100 nastepnych takich rocznic jak ta. Usciski dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 http://rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/1_pliki/14.gif Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... zyczy Frosia z Froszem http://img205.imageshack.us/img205/1094/grenouilleduzeqh4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.12.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Ewuś,wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym Roku http://www.innofthemountaingods.com/imagespromotions/fireworkshappynewyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpgPrzepis na Dobry Rok : (autor - Miłka) Bierzemy 12 miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkładamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty. Życzę pięknego 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 bardzo mi miło ,że pamiętałyście moje śliczne koleżanki o mnie w swoich życzeniach na Nowy Rok Ja ze swej strony pragnęłabym tylko abyście byli szczęśliwi bo to będzie oznaczało ,że wszystko idzie po Waszej myśli , że nie macie trosk i zmartwień ,że Rodzice i Dzieci są zdrowe ,że spotykacie sie z Przyjaciółmi ,że praca daje satysfakcję i że mąż Was nie szanuje Do Siego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 02.01.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Mnóstwa radości, sukcesów i magicznych chwil w 2008 życzą Whisperowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.01.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Zdjecie kankana boskie! Od kilku dni zagladalam z nadzieja, ze juz cos jest (relacja i fotki) no ale w koncu sie doczekalam. Skladam Wam serdeczne zyczenia z okazji 25 - lecia i abyscie dalej byli tak szczesliwi jak do tej pory ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ew-ka, zdjęcia super. Żeby każda kobitka tak wyglądała to faceci by oszaleli. I wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ewciu jeszcze raz wielkie gratulacje! Za rocznicę szczególnie ale też za pomysł, realizację i chęci!!!!!! Bardzo, bardzo Wam kibicuję! Jesteście jedyną taką parą jaką znam, która z takim pietyzmem dba o to co w życiu najważniejsze, o miłość Życzę kolejnych udanych lat w tym związku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.01.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ewka, aż mi łzy pociekły, jak przeczytałam: "i nie zostawię Takiego Faceta, nigdy w życiu" buuuuuuu, jakie to wzruszające i piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 02.01.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 EW-KA!! Fiu, fiu piękna rocznica, piękna para i jak widać pięknie przeżycia. Życzę Wam następnej 25 w zdrowiu i miłości. Nam na mszy z okazji 20-lecia ksiądz powiedział,że po 20 latach to już"męczennicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ewcia, dużo szczęscia wam życzę, jesteście baaaardzo sympatyczną i dobraną parą. Wesele przygotowane jak widac po mistrzowsku a kankan-... wygladacie jak profesjonalistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.01.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Wreszcie się doczekałam na relację Brawo Ew-ka, mieć taką żonę, to marzenie każdego faceta kankan na 25-lecie, zamiast kapci i podomki przed telewizorem Pięknie wyglądałaś, widzę też,że była super zabawa Przyjmij moje najszczersze gratulację i życzenia kolejnych 100 lat w szczęściu i miłości. Ps. oczywiście mam nadzieję na więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 ew-cia .....jak sie spotkamy musisz mi koniecznie pokazac caly uklad..kankana nie popuszcze ci !!!! swietnie wygladalyscie garnitur z Bytomia tez ..bardzo przystojny a co z kuligiem?? za malo sniegu bylo, wiec chyba sie nie odbyl , co??? zdjecia z Pragi tez poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 ew-ka!!! Rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.01.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Gratuluję tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts