Maluszek 10.09.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Ew-ka - ależ ten Twój dziennik się zmienił Fajnie, że powklejałaś zdjątka. A ta leżąca menżczyzna to Twój syn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Ten dzwoniący i leżący to mój Syn(21) Wpadł na tydzień i bardzo sie napracował - mój mąż nie oszczędza nikogo( od 7 do 19 na wysokich obrotach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 A gdzie zdjątko Heńka? A i Twoje wyraźniejsze by się przydało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Zdecydowanie wolę robic zdjęcia...a Henio ? nie chciał ....na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 może uda Ci się Heńka namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Ewa barzdzo ładny ten hol Bedzie pieknie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Ewa barzdzo ładny ten hol Bedzie pieknie Pozdrawiam Aga. no , też mam nadzieję,że będzie piknie... postaram sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 może uda Ci się Heńka namówić bez szans.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2004 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Ależ mam zaległości w czytaniu Twojego dziennika... Trudno mi wszystko na raz skomentować, ale spróbuję: suuper zdjęcia! suuper hol (wirtualny ), przystojnego masz syna ( ), no i biedny mąż... Tempo jak zawsze iście stachanowskie Po ilu dnach od wymurowania ścianki kolankowej kładliście więźbę? Pozdrowienia serdeczne Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Po ilu dnach od wymurowania ścianki kolankowej kładliście więźbę? Pozdrowienia serdeczne Agnieszka chyba po 3-4 dniach,przyszedł cieśla ,ale więźby jeszcze jako -takiej nie ma - robi sie. Dzisiej lub jutro konstrukcja wyląduje na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.09.2004 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 O rany, to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid.kulik 13.09.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 czesc mamuśka...w koncu przypomniałem sobie o Twoim nowym hobby i mogę poczytac dziennik. przyznam szczerze,ze wiecej wiem z niego niz z naszych rozmow,ale nie dziwi mnie to.. po dniu pracy takim jak Twoj,czlowiekowi nie chce sie gadac fajne zdjęcia i prosze o wiecej - chce trzymac rece na pulsie... musze juz uciekac, bo o 14:00 mam wziac udział w pożegnaniu Korzeniowskiego na Wawelu. gorące buziaczki... papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Synek ,co za czasy nadeszly ....porozumiewamy sie na Forum , a gdzie listy do Mamuśki ,albo kartki z pozdrowieniami ? Tęsknię za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.09.2004 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Ale fajnie XXI wiek panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.09.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Witaj Ewuniu Po pierwsze gratulki przystojnego synka , po drugie pięknej chałupki , a potrzecie trzymam kciukasy za budowanie .Oby dalej tak jak do teraz Ci szło albo i jeszcze lepiej. Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Koniec świata , jakby powiedział Popiołek, internet , niedlugo UMTS - będziemy sie widzieć w telefonie ( a ja taka nieuczesana ) - a nie tak dawno dla mnie Ameryka -to było połączenie z budki tel. do USA.Jaki świat sie robi maly, a co dopiero będzie jak Glizdeczka Agi osiągnie pełnoletność strach pomyśleć ,czego to ludzie jeszcze nie wymyślą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 osowa -buźka,buźka i pisz mi tu , bo sie doczekać cd. Twojego Skarbu nie mogę....zaglądam bez przerwy ,aTy mi tu po innych dziennikach zaglądasz... Synkowie ( Twój blondi , mój kruczoczarny) zawsze dla Mamci najfajniejsi będą..... Za życzenia nie dziekuję, ale sie cieszę że życzliwych na tym Forum nie brakuje. A Do Ciebie osowa będę miała osobiste sprawy , ale jak juz i mury i dach i tynki będą gotowe....bo podoba mi sie Twoje spojrzenie na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.09.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Ew-ka - tempo macie naprawdę NIEWIARYGODNE i jeszcze wszystko się tak pięknie składa. A to materiały wpadną, a to stemple, toi-toi, kontener, lodówka, ekipy szybkie i sprawne - niesamowite Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 inż. Mamoń też sie dziwię U Ciebie też już pójdzie szybko, najgorzej jest zacząć ,a potem sie nakręca samo- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.09.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Ew-ka - fajnie tak z synem na forum pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts