Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ mam zaległości w czytaniu Twojego dziennika... :oops: Trudno mi wszystko na raz skomentować, ale spróbuję: suuper zdjęcia! suuper hol (wirtualny :wink: ), przystojnego masz syna ( :wink: ), no i biedny mąż... Tempo jak zawsze iście stachanowskie :D Po ilu dnach od wymurowania ścianki kolankowej kładliście więźbę?

Pozdrowienia serdeczne

Agnieszka

czesc mamuśka...w koncu przypomniałem sobie o Twoim nowym hobby i mogę poczytac dziennik. przyznam szczerze,ze wiecej wiem z niego niz z naszych rozmow,ale nie dziwi mnie to.. po dniu pracy takim jak Twoj,czlowiekowi nie chce sie gadac :lol:

fajne zdjęcia i prosze o wiecej - chce trzymac rece na pulsie... musze juz uciekac, bo o 14:00 mam wziac udział w pożegnaniu Korzeniowskiego na Wawelu. gorące buziaczki... papa

Koniec świata , jakby powiedział Popiołek, internet , niedlugo UMTS - będziemy sie widzieć w telefonie ( a ja taka nieuczesana :oops: ) - a nie tak dawno dla mnie Ameryka -to było połączenie z budki tel. do USA.Jaki świat sie robi maly, a co dopiero będzie jak Glizdeczka Agi osiągnie pełnoletność :o strach pomyśleć ,czego to ludzie jeszcze nie wymyślą......

osowa -buźka,buźka i pisz mi tu , bo sie doczekać cd. Twojego Skarbu nie mogę....zaglądam bez przerwy ,aTy mi tu po innych dziennikach zaglądasz... :wink: :lol:

Synkowie ( Twój blondi , mój kruczoczarny) zawsze dla Mamci najfajniejsi będą..... :lol:

Za życzenia nie dziekuję, ale sie cieszę że życzliwych na tym Forum nie brakuje. A Do Ciebie osowa będę miała osobiste sprawy , ale jak juz i mury i dach i tynki będą gotowe....bo podoba mi sie Twoje spojrzenie na okna :wink: