Ew-ka 14.09.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Ew-ka - fajnie tak z synem na forum pogadać pewnie,że fajnie...dobrze,że tylko tyle napisał bo gaduła zNiego Wyjechał 2 tyg.temu i pewnie też mu się ckni za domem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.09.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Na pewno tęskni bo gdzie będzie miał tak dobrze jak u mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid.kulik 14.09.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 nie powiem... tęsknie za domkiem... Sudołek ma byc w sobote w Opolu... dzis bede znał szczegóły... moze wpadniemy do domu i poznasz kolejnego Olimpijczyka osobiscie,a nie tylko przez tel... zobaczymy... buziole!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.09.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Ewa ale fajnie z synem pogadać na Forum i zadania można dać do wykonania Trzymam kciuki za pomyślnośc w budowie i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Aga J.G zadania do wykonania ,ale z wykonalnościa gorzej ,bo Synek do domu wpada " jak po ogień" albo jeszcze rzadziej Coby mu sms-em wesłac pewnie by zrobil ,a tak to obieca -mamcia szczęśliwa ,a zrobi Tatuś Juz dzisiaj przez 3 godziny rozgarniałam ziemię ,słońce prazylo ,a ja mam odciski na dłoniach ( nie zrobiłam wszystkiego ,Heniek skńczył ) , ale to była mała pryzma ,ta ogromna czeka na chętnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.09.2004 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Ewa, to teraz będziesz musiała wklejać duuuużo zdjęć, żeby informować rodzinkę na bieżąco. Serce rośnie gdy tak patrzę na Twoją budowę. A tak na marginesie - zastanawiam się, jak to się stało, że dopiero dzisiaj zobaczyłam Twe jakże romantyczne ujęcie "W czułym uścisku z kominem". Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.09.2004 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Już wiem! To Ty zdjęcia powklejałaś! OOoo, i jest zdjęcie męża! Ty to masz siłę przekonywania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.09.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 ciiiii.....nie wie ,że powklejalam jego zdjęcia http://www.ewkamurator.republika.pl/Dom.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.09.2004 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 No to żeby tylko Dawid nie pisnął teraz ani słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Ew-ka - fajnie że w końcu poznaliśmy Heńka i jego goły tors Pozdrowienia dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.09.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Ewa fajne zdjęcia tylko cicho żeby Henio się nie dowiedział bo będzie Trzymam kciuki za dalsze postępy w takim tempie i bez problemów życzę żeby Wszystkim się tak budowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.09.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Dopiero zaczynałaś a tu już więźba gratulki Widziałam, że Dora też jest ciekawa nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 No to żeby tylko Dawid nie pisnął teraz ani słowa... Dawid dzwoni tylko do mnie ( tata nie ma czasu na pogaduszki), ale Synek.... ani mru,mru ( mój ulubiony kabaret) magi no nareszcie ktoś zauważył moją Dorotkę Ona czuje sie na budowie jak w raju, jak przyjeżdżamy to najpierw obleci caly dom , wszystko obwącha i przywita się z majstrami.Wszyscy ją b. lubią jest miła i sympatyczna.To jest nasze 3 dziecko( 13 wrzesnia skończyła 2 latka).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.09.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 To jest nasze 3 dziecko( 13 wrzesnia skończyła 2 latka).... wiem coś na ten temat, sama mam boksia i czasami mówię do niego "synuś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.09.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.09.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Jeżeli David jest 1 dzieckiem, Dora 3 dzieckiem to czemu się nie chwalisz 2 dzieckiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.09.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Dopiero zaczynałaś a tu już więźba gratulki Widziałam, że Dora też jest ciekawa nowego domku czemu ja tak rozrabiam, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Maluszek - niedokladnie czyta koleżanka mój dziennik Jest w nim i o Kasi mojej 18 - letniej ,przyszlorocznej maturzystce, nawiedzonej negocjatorce i fance Oasis, Myslovitz i Negatyw.Jeździ to moje dziecko po urzędach marszałkowskich ,sejmikach i innych bardzo waznych instytucjach( 1 czerwca była posłem na Sejm) oraz na wszystkie koncerty , rockowiska i inne bardzo ważne ( dla niej) zgromadzenia fanów mocnego uderzenia. A ja pozwalam jej na te wyjazdy i po nocach nie śpie ze strachu o Nią. Jak miała 16 lat pozwoliłam jej na samodzielny wyjazd do Berlina na koncert OASIS - jej wymarzony koncert ....I czy ja jestem normalną matką??? wszyscy pukają sie po glowie .....że ja taka otwarta i pozwalam na tyle wyjazdów dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.09.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Ew-ka - ale ja czytałam o Twojej Kasi tylko jakoś tak się porobiło, że Kasię kojarzyłam z inną forumowiczką I pamiętam o jej wyjeździe do Berlina bo wtedy długo się zastanawiałam czy ja puściłabym na taki wyjazd swoją córkę. Specjalne pozdrowionka do Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Specjalne pozdrowionka do Kasi no to się Kaha usieszy, dzięki... jeszcze Wam coś opowiem... jak urodziłam Kaśkę to moja Babcia powiedziała mi ,że "u nich na wsi jak ktoś miał Kasię w domu to nie trzeba było psa" Nie miałam pojęcia o czym Babcia mówiła do czasu, kiedy moja Kasia skończyła 3 lata . Od tej pory buzia jej sie nie zamyka ....przegada każdego , ale pociesza mnie ,że zna inne Kaśki -bardziej gadatliwe od niej No to teraz wszystkie Kasie na Forum - odezwijcie sie " prawda czy fałsz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts