Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga J.G zadania do wykonania ,ale z wykonalnościa gorzej ,bo Synek do domu wpada " jak po ogień" albo jeszcze rzadziej :cry:

Coby mu sms-em wesłac pewnie by zrobil ,a tak to obieca -mamcia szczęśliwa ,a zrobi Tatuś :wink:

Juz dzisiaj przez 3 godziny rozgarniałam ziemię ,słońce prazylo ,a ja mam odciski na dłoniach ( nie zrobiłam wszystkiego ,Heniek skńczył ) , ale to była mała pryzma ,ta ogromna czeka na chętnego....

Ewa, to teraz będziesz musiała wklejać duuuużo zdjęć, żeby informować rodzinkę na bieżąco. :wink:

Serce rośnie gdy tak patrzę na Twoją budowę.

A tak na marginesie - zastanawiam się, jak to się stało, że dopiero dzisiaj zobaczyłam Twe jakże romantyczne ujęcie "W czułym uścisku z kominem". :D

Pozdrowienia A.

No to żeby tylko Dawid nie pisnął teraz ani słowa...

Dawid dzwoni tylko do mnie ( tata nie ma czasu na pogaduszki), ale Synek.... ani mru,mru :wink: ( mój ulubiony kabaret)

magi no nareszcie ktoś zauważył moją Dorotkę :wink:

Ona czuje sie na budowie jak w raju, jak przyjeżdżamy to najpierw obleci caly dom , wszystko obwącha i przywita się z majstrami.Wszyscy ją b. lubią jest miła i sympatyczna.To jest nasze 3 dziecko( 13 wrzesnia skończyła 2 latka).... 8)

Maluszek - niedokladnie czyta koleżanka mój dziennik :wink: Jest w nim i o Kasi mojej 18 - letniej ,przyszlorocznej maturzystce, nawiedzonej negocjatorce i fance Oasis, Myslovitz i Negatyw.Jeździ to moje dziecko po urzędach marszałkowskich ,sejmikach i innych bardzo waznych instytucjach( 1 czerwca była posłem na Sejm) oraz na wszystkie koncerty , rockowiska i inne bardzo ważne ( dla niej) zgromadzenia fanów mocnego uderzenia. A ja pozwalam jej na te wyjazdy i po nocach nie śpie ze strachu o Nią. Jak miała 16 lat pozwoliłam jej na samodzielny wyjazd do Berlina na koncert OASIS - jej wymarzony koncert ....I czy ja jestem normalną matką??? wszyscy pukają sie po glowie .....że ja taka otwarta i pozwalam na tyle wyjazdów dziecka

Ew-ka - ale ja czytałam o Twojej Kasi :D tylko jakoś tak się porobiło, że Kasię kojarzyłam z inną forumowiczką :oops: I pamiętam o jej wyjeździe do Berlina bo wtedy długo się zastanawiałam czy ja puściłabym na taki wyjazd swoją córkę.

Specjalne pozdrowionka do Kasi :D

Specjalne pozdrowionka do Kasi :D

no to się Kaha usieszy, dzięki... 8)

jeszcze Wam coś opowiem...

jak urodziłam Kaśkę to moja Babcia powiedziała mi ,że "u nich na wsi jak ktoś miał Kasię w domu to nie trzeba było psa" :o :o :o

Nie miałam pojęcia o czym Babcia mówiła do czasu, kiedy moja Kasia skończyła 3 lata . Od tej pory buzia jej sie nie zamyka ....przegada każdego , ale pociesza mnie ,że zna inne Kaśki -bardziej gadatliwe od niej

No to teraz wszystkie Kasie na Forum - odezwijcie sie " prawda czy fałsz?" :wink: