magi 16.09.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Pozdrowienia dla Kasi i Kasiek Moja mama ma na imię Kasia i łoj prawda, prawda Moja córka ma na imię Julka i ma coś po babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.09.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Ja mam tak samo z moją córcią - buzia jej się nie zamyka (chyba, że śpi , po prostu gada byle by gadać. Ma na imię Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 nasi znajomi mają coreczkę Malwinkę - ta to jest karabin maszynowy i Hanka Bielicka w jednym Kiedyś Heniek jej zaproponował,że kupi jej najpiękniejszą lalkę ,jak nie będzie mowić przez....3 minuty ( miała wtedy 5 lat) . Malwinka poszła do kącika ,wzięła ze sobą poduszkę , wtuliła w nia buźkę ale po 2 minutach -odwróciła sie i krzykneła : Nie chcę lalki wolę mówić !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.09.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Ja uwielbiałam wyjazdy z Olką do Rabki, gdzie nasza córka miała inhalacje (chorowała na górne drogi oddechowe) a po tych inhalacjach dziecko nie może mówić przez 10 minut - więc ja wyrodna matka przedłużałam ten czas do 20 minut, żeby mieć chwilkę spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Moja młodsza ma na imię Kornelia i też jej się buzia nie zamyka chociaż robi postępy moja młodsza siostra jest Karolina i też ma gadane zawsze się zastanawiamy z mamą jak ona w szkole wytrzymuje A mi też niczego nie brakuje chociaż z wiekiem trochę się wyciszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.09.2004 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Ale super zdjęcia Ewa! A powiedz, Mężuś widział zdjęcia? Czy Dora to labrador? Śpi Ci w domu? My chcemy mieć labradora i chcemy żeby miał swoje legowisko pod schodami. To super łagodne psy. Czy z Dorą nie masz jakiś problemów? Nie miałam pojęcia o czym Babcia mówiła do czasu, kiedy moja Kasia skończyła 3 lata . Od tej pory buzia jej sie nie zamyka ....przegada każdego No to teraz wszystko rozumiem!!! Bo moja glizdeczka na drugie też ma Kasia. A gadać lubiże, że..jejku.. Maluszku, cóż z Ciebie za matka!!!! (hm.. moja mała też ma problemy z drogami oddechowymi, może te inhalacje to jakiś pomysł?.. ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.09.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Witaj Ewuniu Powiedz mi proszę , jaki masz długi ten daszek nad tarasem? Ja mam podobny i mam dylemat - bo murarze i cieśle mówią , że powinnam zrobić trzy słupy i tak jest u Ciebie właśnie .....ale ja wolę dwa , tak było w projekcie tyle -że były one drewniane podparte z obu stron mieczami a ja chcę mieć murowane z klinkieru i nie wiem co począć dwa ? czy trzy ? Dzięki za info i bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.09.2004 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 A na budowie???? cieśla dłubie i dłubie , coś na mój gust za długo , widzę ,że Heńka i Dziadka -nosi .....a może cieślę opieprzyć ? Oj, Ewa, ja dokładnie to samo miałam wczoraj To chyba takie... zmęczenie długością trwania etapu. I że postępy takie... niespektakularne. Do tej pory byłyśmy przyzwyczajone, że co wizyta na budowie to ściany rosły w oczach (a Ciebie, to Twoja ekipa rozpuściła w tej materii wręcz nieprzyzwoicie ). Posłuchaj.. powiedz sobie tak: teraz zaczyna się... sztuka ( ), a sztuki poganiać nie można. Wyluzowana dzisiaj i zadowolona pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Jak widziałaś mam trzy słupy . Heniek mówi ,że możesz da ć dwa ,ale musisz dać podciąg 16/20 czyli solidny , bo strzałka ugięcia itp.... i nie ma znaczenia ,że slup drewniany czy z klinkieru. Nasz daszek ma 2.80 + okap , czyli 3 m.buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Aga - labradory , jak Wiesz -rasa pozbawiona agresji- ale zaszczeka jak ktoś obcy naszej klamki dotknie Jest to najcudowniejszy pies pod słońcem , Heniek kupił mi Dorę na rocznicę ślubu w zupełnej tajemnicy- to była miłośc od pierwszego wejrzenia. Dorotka jest niesamowicie karna i posłuszna , szybko nawet b.szybko sie uczy. Nosi moje parasolki , małe zakupy i gazetę w pysku .Wszyscy w naszym mieście ją znają ( nawet była w gazecie) Ogólnie są to psy spokojne , dla dzieci ( Glizdeczka byłaby szczęślwa) nie gryzą i nie atakują. W przyszłym roku poszukamy dla niej narzeczonego i będą malutkie Dorotki. Chciałabym zostawić sobie jeszcze jedną sukę.Mamy sukę ,bo psy w ogrodzie szaleją ( siusiają) a suki traktują ogród jak dom i się w nim nie załatwiają( przynajmniej tak sie zachowuje Dora). Dora na razie mieszka w bloku, codziennie chodzi ze mna do pracy ( czasem wskoczy do łóżka -Dawidowi) uwielbia pływać i biegać przy rowerze - w tamtym roku przebiegła ok 1000 km !!!! Jest to bardzo czysty pies-polecam , ale tylko z papierami , bo w mieszańcu może być wszystko - geny, geny są najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.09.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Jak widziałaś mam trzy słupy . Heniek mówi ,że możesz da ć dwa ,ale musisz dać podciąg 16/20 czyli solidny , bo strzałka ugięcia itp.... i nie ma znaczenia ,że slup drewniany czy z klinkieru. Nasz daszek ma 2.80 + okap , czyli 3 m. buziole Ewuniu , nie wiem czy dobrze się zrozumiałyśmy .... chodzi mi o długość belki łącznie między słupami czyli równolegle do domu - to tylko 3 m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 A teraz idę na piwo z koleżankami .... może mi sie humor poprawi pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 osowa aha - 3.05 cm między słupami ...sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.09.2004 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 No to udanego poprawiania humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.09.2004 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Właśnie mężuś przeczytał Twój post dot. Dory i tak sobie pomyśleliśmy... do Opola jeno 1,5 godz jazdy od nas.. Jakby Dorcia małe Dorcie miała.. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Właśnie mężuś przeczytał Twój post dot. Dory i tak sobie pomyśleliśmy... do Opola jeno 1,5 godz jazdy od nas.. Jakby Dorcia małe Dorcie miała.. Co Ty na to? jasne... od takiej mamusi. Zamowień jest pełno, zapisać Cię na listę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.09.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 osowa aha - 3.05 cm między słupami ...sorry czyli co? razem koło 9 metrów długości? Zerknij na moja galerię - właśnie wstawiłam tył domu z tarasem i jak uważasz? Dwa czy trzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.09.2004 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 jasne... od takiej mamusi. Zamowień jest pełno, zapisać Cię na listę ? No jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 czyli co? razem koło 9 metrów długości? Zerknij na moja galerię - właśnie wstawiłam tył domu z tarasem i jak uważasz? Dwa czy trzy? wiesz nie wiem ,jaki będzie dlugi Twój taras , ale na moje ślepe oko - to dwa -wystarczą bi na bokach jest ścięty A nasze słupy są 0 +3.05+ 3.05 = 6.10 m dlugośc tarasu zakrytego na , ale teraz już lecę bo koleżanki mnie gonią ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts