Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nurni dzieki- a co do drewna na więźbie to ....zadnej chemii

!!!! :lol:

Natura i jeszcze raz natura . to co jest złe dla robala , nie jest obojętne dla człowieka . Malowanie powierzchniowe - jest tylko zmianą koloru drewna, prawdziwy impregnat jest tylko w momencie całkowitego zanurzenia ciśnieniowego...tak stwierdził ...nie ważne kto , ale mu wierzę :wink:

Prawdziwe gratulacje to dla Henia, bo to On zasuwa od rana do wieczora na budowie - chudnie w oczach :cry: - bo jak jest praca nie ma czasu na jedzenie.....

Aga J.G - Aga to ( jeszcze ) nie Rodzina , ale sympatycznie sie zrobiło ,rzeczywiście

8)

No nie, co za dzień! :D Ziaba się wkleiła i Ty też! Ale cudnie :D Coś Ci powiem Ewa - z Ciebie to jest odlotowa babka :D (Ja naprawdę wolę facetów, ino obiektywnie stwierdzam. Tym cenniejsza, mam nadzieję, moja ocena jest. :D ).

Widzę, że Ty kontaktujesz się przez forum nie tylko z synem ale i przyszłą synową.. :wink:

A tempo macie..kurcze nieziemskie. W pewnym momencie byłyśmy na tym samym etapie a teraz.. ja ciągle nie mam scianek kolankowych a u Ciebie zaraz dachówkę będą kładli. Superaśnie Ewa!

Powiedz jeszcze czy tamto spotkanie na piwku coś pomogło? Ukoiło trochę zszarpane nerwy, czy jednak dostało się komuś? :wink:

AgnesK - piwko ,jak najbardziej pomogło , nikt więcej nie oberwal , świetnie z dziewczynami gadało więc złośc ze mnie spłynęła. Ogólnie jestem bardzo wesoła kobitka i sama się dziwiłam ,że taka byłam wściekła....

( a gdzie ujawniła się ziaba? - oświeć mnie)

W ubiegłym roku zrobi łam sie na blondi i przez parę miesięcy tak chodziłam ,ale zdecydowanie lepiej się czuje w szwarc kolorze :wink:

Dzisiaj skończyli foliować ,za jakieś 2 tygodnie przychodzą kryć dachówką.A jutro wchodzi elektryk :lol:

Nie martw się u Was też nadejdą takie chwile,że będziesz się dziwiła ,że tak szybko ....

Całuski i buziole :wink:

Poczytałam Twój dziennik i....i w kłusa do Męża Pana. Dziugam paluchem w laptopowe okienko i pokazuję podskakując " ooooo zobacz ooo tu..a tu patrz na datę..oooo stoją ściany..dni 17 i oooooo..."

No bo tak : ja za maluśko czasu będę zmieniać miejsce na ziemi. Zawsze mówiłam :" nie damy rady postawić w terminie ściśle określonym "

A Twój dziennik poczynił rewolucję w moich pogladach. No to ja będę Was teraz mocno podglądać jak to wygląda namacalnie

:D

Ew-Ka...nadziejo krótkoterminowców..

:D

uziabiam wydajnie

ziaba to tempo jak cały czas podkreślam -to zasługa Mojego, ale możemy sobie pozwolić na to ,aby całe dnie był na budowie - ja przejęłam wszystkie obowiązki w pracy . Bardzo długo czekaliśmy na pozwolenie ale nie zzałożonnymi rękami , ino umawialiśmy wykonawców i teraz przychodzą jeden za drugim :lol:

Pierwotnie planowaliśmy zacząć w kwietniu a w grudniu zamieszkać ,ale przesunęło się i może na wiosnę ?????

Gdzie Twój dziennik - Ziabo ??? :wink: