Ew-ka 17.09.2004 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 AgnesK zależy ile będzie małych , ale na liście jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Synek przyjechał - święto w domu!!!! teraz pomoże , a wieczorem poczyta sobie dziennik budowy.... Ale się Heniek ucieszył ! Jutro wiecha ( mam taką nadzieję- obiecałeś mężu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.09.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Ewa ale się rodzinnie w Twoim dzienniku zrobiło Gratulki wiechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.09.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Ew-ka zasuwaj tak dalej Inna sprawa, że czasami coś musi się sp...ć i połamać, żeby było jeszcze lepiej Pozdrowionka PS. Czy więźba była impregnowana? Nie widać żadnych przebarwień na niej od impregnatu, chyba, że już przebarwienia same zniknęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 nurni dzieki- a co do drewna na więźbie to ....zadnej chemii !!!! Natura i jeszcze raz natura . to co jest złe dla robala , nie jest obojętne dla człowieka . Malowanie powierzchniowe - jest tylko zmianą koloru drewna, prawdziwy impregnat jest tylko w momencie całkowitego zanurzenia ciśnieniowego...tak stwierdził ...nie ważne kto , ale mu wierzę Prawdziwe gratulacje to dla Henia, bo to On zasuwa od rana do wieczora na budowie - chudnie w oczach - bo jak jest praca nie ma czasu na jedzenie..... Aga J.G - Aga to ( jeszcze ) nie Rodzina , ale sympatycznie sie zrobiło ,rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Ewa domysliłam się ale właśnie tak sympatycznie i rodzinnie. A teraz życzę żeby dalej było tak miło i sympatycznie I gratulki dla Henie i dziadka za ich pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 22.09.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Odnośnie za dużego pokoju córki - zrób garderobę z jego cześci. Jak by jej się kiedyś odwidziało - zrezygnujesz z garderoby i będzie większy pokój. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.09.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Tak własnie zrobimy ...może niezupełnie garderoba ale duża szafa wnękowa ( 1,2 m x 3 m ).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.09.2004 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 No nie, co za dzień! Ziaba się wkleiła i Ty też! Ale cudnie Coś Ci powiem Ewa - z Ciebie to jest odlotowa babka (Ja naprawdę wolę facetów, ino obiektywnie stwierdzam. Tym cenniejsza, mam nadzieję, moja ocena jest. ). Widzę, że Ty kontaktujesz się przez forum nie tylko z synem ale i przyszłą synową.. A tempo macie..kurcze nieziemskie. W pewnym momencie byłyśmy na tym samym etapie a teraz.. ja ciągle nie mam scianek kolankowych a u Ciebie zaraz dachówkę będą kładli. Superaśnie Ewa! Powiedz jeszcze czy tamto spotkanie na piwku coś pomogło? Ukoiło trochę zszarpane nerwy, czy jednak dostało się komuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.09.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 AgnesK - piwko ,jak najbardziej pomogło , nikt więcej nie oberwal , świetnie z dziewczynami gadało więc złośc ze mnie spłynęła. Ogólnie jestem bardzo wesoła kobitka i sama się dziwiłam ,że taka byłam wściekła.... ( a gdzie ujawniła się ziaba? - oświeć mnie) W ubiegłym roku zrobi łam sie na blondi i przez parę miesięcy tak chodziłam ,ale zdecydowanie lepiej się czuje w szwarc kolorze Dzisiaj skończyli foliować ,za jakieś 2 tygodnie przychodzą kryć dachówką.A jutro wchodzi elektryk Nie martw się u Was też nadejdą takie chwile,że będziesz się dziwiła ,że tak szybko .... Całuski i buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.09.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Poczytałam Twój dziennik i....i w kłusa do Męża Pana. Dziugam paluchem w laptopowe okienko i pokazuję podskakując " ooooo zobacz ooo tu..a tu patrz na datę..oooo stoją ściany..dni 17 i oooooo..." No bo tak : ja za maluśko czasu będę zmieniać miejsce na ziemi. Zawsze mówiłam :" nie damy rady postawić w terminie ściśle określonym " A Twój dziennik poczynił rewolucję w moich pogladach. No to ja będę Was teraz mocno podglądać jak to wygląda namacalnie Ew-Ka...nadziejo krótkoterminowców.. uziabiam wydajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.09.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 ziaba to tempo jak cały czas podkreślam -to zasługa Mojego, ale możemy sobie pozwolić na to ,aby całe dnie był na budowie - ja przejęłam wszystkie obowiązki w pracy . Bardzo długo czekaliśmy na pozwolenie ale nie zzałożonnymi rękami , ino umawialiśmy wykonawców i teraz przychodzą jeden za drugim Pierwotnie planowaliśmy zacząć w kwietniu a w grudniu zamieszkać ,ale przesunęło się i może na wiosnę ????? Gdzie Twój dziennik - Ziabo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.09.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Jak już będzie dziennik to w wersji DVD Wpierw trzeba wiedzieć "gdzie" , potem dopiero "co " A to trudniejsze niźli przypuszczałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.09.2004 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Czy już widzisz Ewka, gdzie się Zia wkleiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.09.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 no chyba rzeczywiście "dzień morduchny" na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.09.2004 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Magi, nie mów, że ten dzieciaczek to Ty.... Ile Ty masz...10, 11, 12, 13 lat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.09.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 skończone 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.09.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Dziewczyny , jednym słowem Ale z nas laski !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.09.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 i jeszcze jedno ... więcej blondynek czy ciemnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.09.2004 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Ewa, zakładaj wątek z ankietą w sondażach. To co, robimy bitwę? Blondynki kontra szatynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts