Ew-ka 13.05.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Pięknie Ci w tej nowej fryzurce . bardzo Koleżanka łaskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.05.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ew-ka a.....no i te aniolki......gdzie mozna takowe kupic???? w Niemczech w jakimś centrum ogrodniczym ....te kule również .... czy latarenki przeszkadzają podczas wiekszej liczyby osób ??? nie wiem wiszą tam od ....wczoraj wiec nie zdążyłam tego sprawdzić ..... http://www.mFoto.pl/uploads/1277/taras--cały1_71f18.jpg tu masz Tesiu-latarenki od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.05.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Ew-ka a.....no i te aniolki......gdzie mozna takowe kupic???? w Niemczech w jakimś centrum ogrodniczym ....te kule również .... czy latarenki przeszkadzają podczas wiekszej liczyby osób ??? nie wiem wiszą tam od ....wczoraj wiec nie zdążyłam tego sprawdzić ..... http://www.mFoto.pl/uploads/1277/taras--cały1_71f18.jpg tu masz Tesiu-latarenki od frontu dzieki....jakbede u nich to musze sie rozgladnosc.Kule widzialam w obi w niemczech. nie otwiera sie zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 jakby nie te latarenki to powiedziałbym, że ten ogród to siostry z Podlasia u mnie dalej pobojowisko pobudowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.05.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 jakby nie te latarenki to powiedziałbym, że ten ogród to siostry z Podlasia u mnie dalej pobojowisko pobudowlane jak sobie Tola latarenki powiesi-jak nic bedzie tak samo pobojowisko ??? nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.05.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ew-ka, ale ładnie tam u Ciebie Wkładasz w swój dom i ogród dużo serca. To się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.05.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ew-ka, ale ładnie tam u Ciebie Wkładasz w swój dom i ogród dużo serca. To się czuje Kuleczko - bardzo mi miło a serce mam ogromne bom duza baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Kochani wszystkiego dobrego w tym pięknym dniu.http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/4/9/6/496_11380179651.jpgP.S. Wasza miłość, dbanie o siebie jest źródłem moich wzruszeń, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Wszystkiego dobrego Ewuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ew-cia .......niezmiennie pieknej milosci przez nastepne 25 lat http://republika.pl/blog_tv_1269672/2614516/tr/82.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 nie wierzę własnym oczom !!!! BARDZO DZIEKUJĘ WAM ZA ŻYCZENIA ale niespodzianka Henio od rana jest bardzo romantyczny i tajemniczy juz nie moge sie doczekać wieczoru .....o 19,00 coś sie wydarzy oczywiscie jutro opowiem -mam nadzieje ze z wypiekami na twarzy http://www.mfoto.pl/uploads/1305/ewaheniek1_3dbd5.jpg mam nadzieje na takie romantyczne spojrzenia jeszcze przez nastepne 25 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Najpiękniejszej, najsympatyczniejszej Parze jaką znam, w podziękowaniu za to, że patrząc na Was można wierzyć w miłość prawdziwą i w to, że słowa przysięgi małżeńskiej nie są jedynie tradycją EWIE I HENIUSIOWI http://www.roze.pl/gfx/S033_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 31.05.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ewuniu, rzadko piszę, ale często czytam Twój wątek, bo jest piękny. Dzisiaj nie mogę sie oprzeć aby nie wyrazić swojego zdania.Serdecznie Wam gratuluję, bo dla mnie właśnie taka miłość jest sensem życia. Cała reszta, fajna zresztą: ten dom i ogród, i praca, i wycieczki to takie dodatki do tego co jest solą życia.Tylko miłość się liczy w ostatecznym rozrachunku.I tej miłości nieustajacej Wam życzę do końca świata i jeden dzień ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Kochani ....wzruszenie nie pozwala mi spac ...jest 5 rano a ja nadal przezywam wczorajszy cudowny wieczór Jak wiecie cos podejrzewalam ,ale to co zorganizowal mój Henio z moja przyjaciółką -przeszlo wszelkie moje wyobrażenia .... o 18,45 pod dom podjechal biały kabriolet z czerwoną skórzaną tapicerką .....kierowcą byl nasz przyjaciel -zaprosil mnie na przejażdzke Po krotkim rajdzie podjechalismy pod .....Dom Kultury i wtedy mnie olśniło ,że to tutaj poznaliśmy sie 25 lat temu na dyskotece -siedzialam wowczas na scenie majtając nogami i obserwowalam pewnego przystojniaka ,ktory tanczył z dziewczyną-tak mi sie spodobał ,że pomyślałam ....a teraz zostawisz te dziewczynę i podejdziesz do mnie .....i tak sie stało -podszedl do mnie i poprosił do jiva..... wiec kiedy podjechalismy pod Dom Kultury .....nogi zaczely mi drżeć w kolanach .....weszlam na salę a tam nasi znajomi i mój mąż czekają na mnie .....posadzili mnie na scenie ....grala muzyka ......za chwilę z ogromnym bukietem czerwonych róż podszedł do mnie Henio i ze łzami w oczach ,drżącym głosem poprosił mnie o nastepne 25 lat ....rozplakałam sie ze wzruszenia ...... ...a potem oczywiscie był jive...... A później tanecznym krokiem cała nasza grupa przeszła do restauracji ,gdzie czekal na nas pieknie zastawiony stół ,prawdziwy szampan i wytworne jedzenie a potem .....a to co było potem- to bedzie nasza słodka tajemnica http://www.mfoto.pl/uploads/1308/25lat-1_78160.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.06.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 oooj ew-unia jak slicznie .... dobrze , ze sie zgodzilas na te kolejne 25 lat nie bedziesz zalowac wszystkiego naj naj buziaki dla Henia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.06.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Kochani ....wzruszenie nie pozwala mi spac ...jest 5 rano a ja nadal przezywam wczorajszy cudowny wieczór Jak wiecie cos podejrzewalam ,ale to co zorganizowal mój Henio z moja przyjaciółką -przeszlo wszelkie moje wyobrażenia .... o 18,45 pod dom podjechal biały kabriolet z czerwoną skórzaną tapicerką .....kierowcą byl nasz przyjaciel -zaprosil mnie na przejażdzke Po krotkim rajdzie podjechalismy pod .....Dom Kultury i wtedy mnie olśniło ,że to tutaj poznaliśmy sie 25 lat temu na dyskotece -siedzialam wowczas na scenie majtając nogami i obserwowalam pewnego przystojniaka ,ktory tanczył z dziewczyną-tak mi sie spodobał ,że pomyślałam ....a teraz zostawisz te dziewczynę i podejdziesz do mnie .....i tak sie stało -podszedl do mnie i poprosił do jiva..... wiec kiedy podjechalismy pod Dom Kultury .....nogi zaczely mi drżeć w kolanach .....weszlam na salę a tam nasi znajomi i mój mąż czekają na mnie .....posadzili mnie na scenie ....grala muzyka ......za chwilę z ogromnym bukietem czerwonych róż podszedł do mnie Henio i ze łzami w oczach ,drżącym głosem poprosił mnie o nastepne 25 lat ....rozplakałam sie ze wzruszenia ...... ...a potem oczywiscie był jive...... A później tanecznym krokiem cała nasza grupa przeszła do restauracji ,gdzie czekal na nas pieknie zastawiony stół ,prawdziwy szampan i wytworne jedzenie a potem .....a to co było potem- to bedzie nasza słodka tajemnica Ewunia, super.... Naprawdę! Gratuluję tych 25 i kolejnych 25 lat z chłopakiem od jive'a http://www.roze.pl/gfx/S015_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 ach pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.06.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ew-ka gratuluję, pięknie jest wytrwać tyle razem i mieć ochotę na jeszcze raz tyle to dla was http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/0/5/0/50_11049284361.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 dziekuje wszystkim za dobre slowo czasem udaje się znaleźć drugą połówkę jabłka i mam nadzieje ,że dobraliśmy sie idealnie ....ale zeby nikogo nie zemdliło -my tez sie kłócimy ale rzadko i na krótko do historii rodzinnej przeszła pierwsza kłótnia moich Rodziców ...otóz po kilku cichych dniach ,kiedy mama prasowała -tato z zapaloną świeczką chodził po uchni otwierał szafki ,zaglądał pod stół .....w końcu mama nie wytrzymała i zapytała czego szuka .......na co tato odpowiedział ...dobrego słowa i niech ta miła opawiastka będzie wskazówką dla wielu młodych małżeństw ,ktore jeszcze nie potrafią bez emocji podchodzić do błachych spraw życia codziennego Wszystkiego pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ewuniu, rzadko piszę, ale często czytam Twój wątek, bo jest piękny. Dzisiaj nie mogę sie oprzeć aby nie wyrazić swojego zdania. Serdecznie Wam gratuluję, bo dla mnie właśnie taka miłość jest sensem życia. Cała reszta, fajna zresztą: ten dom i ogród, i praca, i wycieczki to takie dodatki do tego co jest solą życia. Tylko miłość się liczy w ostatecznym rozrachunku. I tej miłości nieustajacej Wam życzę do końca świata i jeden dzień ....... piekne słowa i prawdziwe mam nadzieje ,że w Twoim życiu znajdą sie takie momenty o ktorych ze wzruszeniem będziesz myśleć i uśmiechać sie do siebie ...wszystkiego dobrego Reniu pamietasz ? obiecałaś mi odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts