Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ew-ka

a.....no i te aniolki......gdzie mozna takowe kupic????

w Niemczech w jakimś centrum ogrodniczym ....te kule również .... :lol:

czy latarenki przeszkadzają podczas wiekszej liczyby osób ??? nie wiem :wink: wiszą tam od ....wczoraj :wink: wiec nie zdążyłam tego sprawdzić .....

http://www.mFoto.pl/uploads/1277/taras--cały1_71f18.jpg

tu masz Tesiu-latarenki od frontu :wink:

Ew-ka

a.....no i te aniolki......gdzie mozna takowe kupic????

w Niemczech w jakimś centrum ogrodniczym ....te kule również .... :lol:

czy latarenki przeszkadzają podczas wiekszej liczyby osób ??? nie wiem :wink: wiszą tam od ....wczoraj :wink: wiec nie zdążyłam tego sprawdzić .....

http://www.mFoto.pl/uploads/1277/taras--cały1_71f18.jpg

tu masz Tesiu-latarenki od frontu :wink:

dzieki....jakbede u nich to musze sie rozgladnosc.Kule widzialam w obi w niemczech.

nie otwiera sie zdjecie :cry:

• 2 weeks później...

nie wierzę własnym oczom !!!! :o :o :o :o :o

BARDZO DZIEKUJĘ WAM ZA ŻYCZENIA :D :D :D

ale niespodzianka :D

Henio od rana jest bardzo romantyczny i tajemniczy :lol: 8)

juz nie moge sie doczekać wieczoru .....o 19,00 coś sie wydarzy :D

oczywiscie jutro opowiem -mam nadzieje ze z wypiekami na twarzy :wink:

http://www.mfoto.pl/uploads/1305/ewaheniek1_3dbd5.jpg

mam nadzieje na takie romantyczne spojrzenia jeszcze przez nastepne 25 lat :D

Najpiękniejszej, najsympatyczniejszej Parze jaką znam, w podziękowaniu za to, że patrząc na Was można wierzyć w miłość prawdziwą i w to, że słowa przysięgi małżeńskiej nie są jedynie tradycją

EWIE I HENIUSIOWI :D

http://www.roze.pl/gfx/S033_big.jpg

Ewuniu, rzadko piszę, ale często czytam Twój wątek, bo jest piękny. Dzisiaj nie mogę sie oprzeć aby nie wyrazić swojego zdania.

Serdecznie Wam gratuluję, bo dla mnie właśnie taka miłość jest sensem życia. Cała reszta, fajna zresztą: ten dom i ogród, i praca, i wycieczki to takie dodatki do tego co jest solą życia.

Tylko miłość się liczy w ostatecznym rozrachunku.

I tej miłości nieustajacej Wam życzę do końca świata i jeden dzień .......

Kochani ....wzruszenie nie pozwala mi spac ...jest 5 rano a ja nadal przezywam wczorajszy cudowny wieczór :D

Jak wiecie cos podejrzewalam ,ale to co zorganizowal mój Henio z moja przyjaciółką -przeszlo wszelkie moje wyobrażenia ....

o 18,45 pod dom podjechal biały kabriolet z czerwoną skórzaną tapicerką .....kierowcą byl nasz przyjaciel -zaprosil mnie na przejażdzke :D

Po krotkim rajdzie podjechalismy pod .....Dom Kultury :o

i wtedy mnie olśniło ,że to tutaj poznaliśmy sie 25 lat temu na dyskotece -siedzialam wowczas na scenie majtając nogami i obserwowalam pewnego przystojniaka ,ktory tanczył z dziewczyną-tak mi sie spodobał ,że pomyślałam ....a teraz zostawisz te dziewczynę i podejdziesz do mnie .....i tak sie stało -podszedl do mnie i poprosił do jiva..... :D

wiec kiedy podjechalismy pod Dom Kultury .....nogi zaczely mi drżeć w kolanach .....weszlam na salę a tam nasi znajomi i mój mąż czekają na mnie .....posadzili mnie na scenie ....grala muzyka ......za chwilę z ogromnym bukietem :D czerwonych róż podszedł do mnie Henio i ze łzami w oczach ,drżącym głosem poprosił mnie o nastepne 25 lat ....rozplakałam sie ze wzruszenia ...... :D ...a potem oczywiscie był jive......

A później tanecznym krokiem cała nasza grupa przeszła do restauracji ,gdzie czekal na nas pieknie zastawiony stół ,prawdziwy szampan i wytworne jedzenie :D

a potem .....a to co było potem- to bedzie nasza słodka tajemnica :wink:

http://www.mfoto.pl/uploads/1308/25lat-1_78160.jpg

Kochani ....wzruszenie nie pozwala mi spac ...jest 5 rano a ja nadal przezywam wczorajszy cudowny wieczór :D

Jak wiecie cos podejrzewalam ,ale to co zorganizowal mój Henio z moja przyjaciółką -przeszlo wszelkie moje wyobrażenia ....

o 18,45 pod dom podjechal biały kabriolet z czerwoną skórzaną tapicerką .....kierowcą byl nasz przyjaciel -zaprosil mnie na przejażdzke :D

Po krotkim rajdzie podjechalismy pod .....Dom Kultury :o

i wtedy mnie olśniło ,że to tutaj poznaliśmy sie 25 lat temu na dyskotece -siedzialam wowczas na scenie majtając nogami i obserwowalam pewnego przystojniaka ,ktory tanczył z dziewczyną-tak mi sie spodobał ,że pomyślałam ....a teraz zostawisz te dziewczynę i podejdziesz do mnie .....i tak sie stało -podszedl do mnie i poprosił do jiva..... :D

wiec kiedy podjechalismy pod Dom Kultury .....nogi zaczely mi drżeć w kolanach .....weszlam na salę a tam nasi znajomi i mój mąż czekają na mnie .....posadzili mnie na scenie ....grala muzyka ......za chwilę z ogromnym bukietem :D czerwonych róż podszedł do mnie Henio i ze łzami w oczach ,drżącym głosem poprosił mnie o nastepne 25 lat ....rozplakałam sie ze wzruszenia ...... :D ...a potem oczywiscie był jive......

A później tanecznym krokiem cała nasza grupa przeszła do restauracji ,gdzie czekal na nas pieknie zastawiony stół ,prawdziwy szampan i wytworne jedzenie :D

a potem .....a to co było potem- to bedzie nasza słodka tajemnica :wink:

Ewunia, super.... Naprawdę!

Gratuluję tych 25 i kolejnych 25 lat z chłopakiem od jive'a ;)

http://www.roze.pl/gfx/S015_big.jpg

dziekuje wszystkim za dobre slowo :D

czasem udaje się znaleźć drugą połówkę jabłka i mam nadzieje ,że dobraliśmy sie idealnie ....ale zeby nikogo nie zemdliło -my tez sie kłócimy :wink: ale rzadko i na krótko :D

do historii rodzinnej przeszła pierwsza kłótnia moich Rodziców ...otóz po kilku cichych dniach ,kiedy mama prasowała -tato z zapaloną świeczką chodził po uchni otwierał szafki ,zaglądał pod stół .....w końcu mama nie wytrzymała i zapytała czego szuka .......na co tato odpowiedział ...dobrego słowa :wink:

i niech ta miła opawiastka będzie wskazówką dla wielu młodych małżeństw ,ktore jeszcze nie potrafią bez emocji podchodzić do błachych spraw życia codziennego :D

Wszystkiego pięknego :D

Ewuniu, rzadko piszę, ale często czytam Twój wątek, bo jest piękny. Dzisiaj nie mogę sie oprzeć aby nie wyrazić swojego zdania.

Serdecznie Wam gratuluję, bo dla mnie właśnie taka miłość jest sensem życia. Cała reszta, fajna zresztą: ten dom i ogród, i praca, i wycieczki to takie dodatki do tego co jest solą życia.

Tylko miłość się liczy w ostatecznym rozrachunku.

I tej miłości nieustajacej Wam życzę do końca świata i jeden dzień .......

piekne słowa i prawdziwe :D mam nadzieje ,że w Twoim życiu znajdą sie takie momenty o ktorych ze wzruszeniem będziesz myśleć i uśmiechać sie do siebie ...wszystkiego dobrego Reniu :D

pamietasz ? obiecałaś mi odwiedziny 8)