kuleczka 01.06.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Kochani ....wzruszenie nie pozwala mi spac ...jest 5 rano a ja nadal przezywam wczorajszy cudowny wieczór Jak wiecie cos podejrzewalam ,ale to co zorganizowal mój Henio z moja przyjaciółką -przeszlo wszelkie moje wyobrażenia .... o 18,45 pod dom podjechal biały kabriolet z czerwoną skórzaną tapicerką .....kierowcą byl nasz przyjaciel -zaprosil mnie na przejażdzke Po krotkim rajdzie podjechalismy pod .....Dom Kultury i wtedy mnie olśniło ,że to tutaj poznaliśmy sie 25 lat temu na dyskotece -siedzialam wowczas na scenie majtając nogami i obserwowalam pewnego przystojniaka ,ktory tanczył z dziewczyną-tak mi sie spodobał ,że pomyślałam ....a teraz zostawisz te dziewczynę i podejdziesz do mnie .....i tak sie stało -podszedl do mnie i poprosił do jiva..... wiec kiedy podjechalismy pod Dom Kultury .....nogi zaczely mi drżeć w kolanach .....weszlam na salę a tam nasi znajomi i mój mąż czekają na mnie .....posadzili mnie na scenie ....grala muzyka ......za chwilę z ogromnym bukietem czerwonych róż podszedł do mnie Henio i ze łzami w oczach ,drżącym głosem poprosił mnie o nastepne 25 lat ....rozplakałam sie ze wzruszenia ...... ...a potem oczywiscie był jive...... A później tanecznym krokiem cała nasza grupa przeszła do restauracji ,gdzie czekal na nas pieknie zastawiony stół ,prawdziwy szampan i wytworne jedzenie a potem .....a to co było potem- to bedzie nasza słodka tajemnica http://www.mfoto.pl/uploads/1308/25lat-1_78160.jpg Ewcia, możesz mi nie wierzyć, ale popłakałam się ze wzruszenia. Brak mi słów.....to coś pięknego, co przygotował Twój mąż. Ma u mnie plusa jak stąd do księżyca. Mój mężulek nie jest taki romantyczny, ale kto wie, może za 12 lat Najśmieszniejsze jest to, że poznaliśmy się w bardzo podobny sposób. Na wiejskiej potańcówce Siedziałam pod sceną, a On tańczył z jakąś dziewczyną. Co chwilę wymienialiśmy spojrzenia i pomyślałam sobie "już jesteś mój gagatku :lol:", nie minęło kilkanaście minut, a gagatek prosił mnie do tańca Ten taniec tak trwa do dziś Jeszcze raz GRATULACJE Z OKAZJI ROCZNICY!!!!!! Ps. pięknie wyglądacie na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Kuleczko -toś mi bratnia dusza nie trac nadzieii .... moje kolezanki ,ktore wczoraj nam towarzyszyły tez sie popłakały ze wzruszenia to bylo bardzo ,bardzo .....piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 10.06.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 EW-KA napisz proszę jakiej wielkości masz taras ? Czy Ty wiesz, że Twój taras jest moim ulubionym. Mam zapisane to zdjęcie już od dawna w komputerze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.06.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 EW-KA napisz proszę jakiej wielkości masz taras ? Czy Ty wiesz, że Twój taras jest moim ulubionym. Mam zapisane to zdjęcie już od dawna w komputerze . za mały moj taras to 10m x 3,30m ale teraz zrobilabym conajmniej 1m szerszy -poniewaz zastawiony krzeslami stolem i doniczkami po prostu sie skurczył Ciesze sie ,ze podoba Ci sie ...musze sie przyznac ,że to ulubione miejsce wielu moich przyjaciol -szczegolnie teraz kiedy mozna posiedziec wsrod kwitnących roslin W tym tygodniu dojadą od stolarza pewne elementy ...i jak wszystko stanie na swoim miejscu pstryknę pare fotek ( teraz też nadaję z tarasu -jest cisza poobiednia ...tylko ptaki szaleją i popisują się jeden przed drugim ,ale wcale mi to nie przeszkadza) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.06.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ewcia, ja to jestem malo romantyczna ale Heniowi naleza sie wielkie brawa jest moim Idolem myslisz ze taki taras 4 m szerokosci bedzie dobry ? bez stawiania donic itp tylko na stol, krzesla itp kurna nie mam porownania, bo teraz mam w mieszkaniu 2.40 i jest zdecydowanie za waski... to pomyslalam ze te 4 m bedzie lepszym rozwiazaniem. Czy dolozyc jeszcze z pol metra jak myslisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.06.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ewcia, ja to jestem malo romantyczna ale Heniowi naleza sie wielkie brawa jest moim Idolem ? moim też myslisz ze taki taras 4 m szerokosci bedzie dobry ? bez stawiania donic itp tylko na stol, krzesla itp kurna nie mam porownania, bo teraz mam w mieszkaniu 2.40 i jest zdecydowanie za waski... to pomyslalam ze te 4 m bedzie lepszym rozwiazaniem. Czy dolozyc jeszcze z pol metra jak myslisz ? 4 m powinno być już ok......ale wiesz .....może okazać sie po czasie znow za wąski -dzisiaj mowisz nie bedzie donic ....ale jak Ci rozum zabierze i zapragniesz nastawiać donic ??? nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 witaj Ew-ka przegapiłam Twoje urodziny i rocznicę ślubu to teraz choć spóźnione przyjmj moje najserdeczniejsze życzenia czy Twój Heniu to wszystko sam wymyślił? nie mogę narzekac na moją polówkę ale czegoś takiego by chyba sam nie zrobił .....chyba że doczekam do 25 lat ....jeszcze tylko 10 lat pozdrawiam gorąco Ciebie i małżonka PS. Domek w odsłonie wiosennej piękny.....ja jak powiesiłam swoje firany to do tej pory nie zmieniałam ...chyba muszę się nauczyć zmiany wnętrz od Ciebie no i oczywiście piękny ogród wraz z tarasem macie całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ivo -Skarbie dzieki za życzonka nasi mężowie.... jak widać mogą być zaskakujący wiec nie trać nadziei mam tylko zapowiedzaine ,że to nie koniec niespodzianek w tym roku ...bo my juz po 3 miesiacach znajomosci wiedzieliśmy ,że musimy być razem aż strach sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.06.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ew-ka to ja teraz tez razem z Tobą nie mogę doczekać sie jeszcze innych niespodzianek masz super rodzinkę ! pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.06.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ew-ka Czy pergole robiłaś na zamówienie czy to jakieś gotowce typ Castorama czy inny Lerłan Merlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.06.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ew-ka Czy pergole robiłaś na zamówienie czy to jakieś gotowce typ Castorama czy inny Lerłan Merlę Paty ...pergole ,donice i kratki robił stolarz ... i robia wrażenie solidnych te gotowce z Castoramy mam wrażenie ,że rozpadna sie przy malutkim deszczu o wietrze nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ew-cia ......fajne ci te pergole wyszly faktycznie jest przytulniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Spóźniona jestem jak jasny gwint Ale przyjmij ( - cie ) najszczersze życzenia Fajnie że można trwać w takim związku tak długo bo My się z moim Sławkiem zastanawiamy cz wszystko z nami ok, bo po 16 latach nadal jesteśmy szurnięci na swoim punkcie jak nastolatki I jak czytam Twoje posty to widze że z nami jak najbradziej jest wszystko wporządku i tak może być zawsze I to mnie cieszy najbardziej Ewciu życzę Wam kolejnych 25 lat w takim szczęściu i miłości Oczywiście ogród i dom jak zawsze wspaniałe i zaczwycające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.06.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witaj, fajne te elementy drewniane, i mają piękny kolor. a róża prawie pachnie z ekranu monitora ....nie miałaś obaw przed zakupami kwiatów na allegro? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 zastanawiamy cz wszystko z nami ok, bo po 16 latach nadal jesteśmy szurnięci na swoim punkcie jak nastolatki Brawo !!!!! uwielbiam szurniętych małżoków ...to dobrze wróży na przyszłość nie ma nic gorszego jak letnia atmosfera i przewidywalnośc w związku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 a róża prawie pachnie z ekranu monitora ....nie miałaś obaw przed zakupami kwiatów na allegro? pozdrawiam na początku nie miałam ......ale potem poczytałam wątek szukam róż w dziale ogrodniczym na Forum i nabrałam obaw ......zamowiłam 6 szt (różnych ) jedna sie nie przyjęła -pozostałe żyją i nawet nieźle rokuja na przyszłość .....niestety nie przeżyła różowo-zielona ,a tej bylam najbardziej ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 zastanawiamy cz wszystko z nami ok, bo po 16 latach nadal jesteśmy szurnięci na swoim punkcie jak nastolatki Brawo !!!!! uwielbiam szurniętych małżoków ...to dobrze wróży na przyszłość nie ma nic gorszego jak letnia atmosfera i przewidywalnośc w związku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.06.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 a róża prawie pachnie z ekranu monitora ....nie miałaś obaw przed zakupami kwiatów na allegro? pozdrawiam na początku nie miałam ......ale potem poczytałam wątek szukam róż w dziale ogrodniczym na Forum i nabrałam obaw ......zamowiłam 6 szt (różnych ) jedna sie nie przyjęła -pozostałe żyją i nawet nieźle rokuja na przyszłość .....niestety nie przeżyła różowo-zielona ,a tej bylam najbardziej ciekawa różowo-zielona ? brzmi ciekawie...szkoda że się nie przyjęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.06.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 zastanawiamy cz wszystko z nami ok, bo po 16 latach nadal jesteśmy szurnięci na swoim punkcie jak nastolatki Brawo !!!!! uwielbiam szurniętych małżoków ...to dobrze wróży na przyszłość nie ma nic gorszego jak letnia atmosfera i przewidywalnośc w związku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 no nie powiem....miło by się pewnie siedziało w takiej kawiarence pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts