Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

Kochani ....wzruszenie nie pozwala mi spac ...jest 5 rano a ja nadal przezywam wczorajszy cudowny wieczór :D

Jak wiecie cos podejrzewalam ,ale to co zorganizowal mój Henio z moja przyjaciółką -przeszlo wszelkie moje wyobrażenia ....

o 18,45 pod dom podjechal biały kabriolet z czerwoną skórzaną tapicerką .....kierowcą byl nasz przyjaciel -zaprosil mnie na przejażdzke :D

Po krotkim rajdzie podjechalismy pod .....Dom Kultury :o

i wtedy mnie olśniło ,że to tutaj poznaliśmy sie 25 lat temu na dyskotece -siedzialam wowczas na scenie majtając nogami i obserwowalam pewnego przystojniaka ,ktory tanczył z dziewczyną-tak mi sie spodobał ,że pomyślałam ....a teraz zostawisz te dziewczynę i podejdziesz do mnie .....i tak sie stało -podszedl do mnie i poprosił do jiva..... :D

wiec kiedy podjechalismy pod Dom Kultury .....nogi zaczely mi drżeć w kolanach .....weszlam na salę a tam nasi znajomi i mój mąż czekają na mnie .....posadzili mnie na scenie ....grala muzyka ......za chwilę z ogromnym bukietem :D czerwonych róż podszedł do mnie Henio i ze łzami w oczach ,drżącym głosem poprosił mnie o nastepne 25 lat ....rozplakałam sie ze wzruszenia ...... :D ...a potem oczywiscie był jive......

A później tanecznym krokiem cała nasza grupa przeszła do restauracji ,gdzie czekal na nas pieknie zastawiony stół ,prawdziwy szampan i wytworne jedzenie :D

a potem .....a to co było potem- to bedzie nasza słodka tajemnica :wink:

http://www.mfoto.pl/uploads/1308/25lat-1_78160.jpg

Ewcia, możesz mi nie wierzyć, ale popłakałam się ze wzruszenia. Brak mi słów.....to coś pięknego, co przygotował Twój mąż. Ma u mnie plusa jak stąd do księżyca.

Mój mężulek nie jest taki romantyczny, ale kto wie, może za 12 lat 8)

Najśmieszniejsze jest to, że poznaliśmy się w bardzo podobny sposób. Na wiejskiej potańcówce :oops: :p

Siedziałam pod sceną, a On tańczył z jakąś dziewczyną. Co chwilę wymienialiśmy spojrzenia i pomyślałam sobie "już jesteś mój gagatku :lol:", nie minęło kilkanaście minut, a gagatek prosił mnie do tańca :wink: Ten taniec tak trwa do dziś :D

Jeszcze raz GRATULACJE Z OKAZJI ROCZNICY!!!!!!

Ps. pięknie wyglądacie na zdjęciu :wink:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
EW-KA napisz proszę jakiej wielkości masz taras ?

Czy Ty wiesz, że Twój taras jest moim ulubionym. Mam zapisane to zdjęcie już od dawna w komputerze :oops: :p .

za mały :wink:

moj taras to 10m x 3,30m ale teraz zrobilabym conajmniej 1m szerszy -poniewaz zastawiony krzeslami stolem i doniczkami po prostu sie skurczył :wink:

Ciesze sie ,ze podoba Ci sie ...musze sie przyznac ,że to ulubione miejsce wielu moich przyjaciol -szczegolnie teraz kiedy mozna posiedziec wsrod kwitnących roslin :D

W tym tygodniu dojadą od stolarza pewne elementy ...i jak wszystko stanie na swoim miejscu pstryknę pare fotek :lol: ( teraz też nadaję z tarasu -jest cisza poobiednia ...tylko ptaki szaleją i popisują się jeden przed drugim ,ale wcale mi to nie przeszkadza)

pozdrawiam :lol:

Ewcia, ja to jestem malo romantyczna ale Heniowi naleza sie wielkie brawa 8) jest moim Idolem :lol:

myslisz ze taki taras 4 m szerokosci bedzie dobry ? bez stawiania donic itp tylko na stol, krzesla itp kurna nie mam porownania, bo teraz mam w mieszkaniu 2.40 i jest zdecydowanie za waski... to pomyslalam ze te 4 m bedzie lepszym rozwiazaniem. Czy dolozyc jeszcze z pol metra jak myslisz ?

Ewcia, ja to jestem malo romantyczna ale Heniowi naleza sie wielkie brawa 8) jest moim Idolem :lol: ?

moim też :wink:

myslisz ze taki taras 4 m szerokosci bedzie dobry ? bez stawiania donic itp tylko na stol, krzesla itp kurna nie mam porownania, bo teraz mam w mieszkaniu 2.40 i jest zdecydowanie za waski... to pomyslalam ze te 4 m bedzie lepszym rozwiazaniem. Czy dolozyc jeszcze z pol metra jak myslisz ?

4 m powinno być już ok......ale wiesz .....może okazać sie po czasie znow za wąski -dzisiaj mowisz nie bedzie donic ....ale jak Ci rozum zabierze :wink: i zapragniesz nastawiać donic ??? nigdy nic nie wiadomo :lol:

witaj Ew-ka :-)

przegapiłam Twoje urodziny i rocznicę ślubu :oops:

to teraz choć spóźnione przyjmj moje najserdeczniejsze życzenia :D :D :D :D :D :D :D :D :D

czy Twój Heniu to wszystko sam wymyślił? :o nie mogę narzekac na moją polówkę ;-) ale czegoś takiego by chyba sam nie zrobił ;-) .....chyba że doczekam do 25 lat ....jeszcze tylko 10 lat ;-)

pozdrawiam gorąco Ciebie i małżonka :-)

PS.

Domek w odsłonie wiosennej piękny.....ja jak powiesiłam swoje firany to do tej pory nie zmieniałam :oops: ...chyba muszę się nauczyć zmiany wnętrz od Ciebie ;-)

no i oczywiście piękny ogród wraz z tarasem macie :D :D :D :D

całuję :-)

Ivo -Skarbie dzieki za życzonka :lol:

nasi mężowie.... jak widać mogą być zaskakujący

:wink: wiec nie trać nadziei :lol:

mam tylko zapowiedzaine ,że to nie koniec niespodzianek w tym roku ...bo my juz po 3 miesiacach znajomosci wiedzieliśmy ,że musimy być razem :D

aż strach sie bać :wink: :lol: :D

Ew-ka

Czy pergole robiłaś na zamówienie czy to jakieś gotowce typ Castorama czy inny Lerłan Merlę :wink:

Paty ...pergole ,donice i kratki robił stolarz ... i robia wrażenie solidnych :D

te gotowce z Castoramy mam wrażenie ,że rozpadna sie przy malutkim deszczu o wietrze nie wspominając :-?

Spóźniona jestem jak jasny gwint :oops: :oops: :oops:

Ale przyjmij ( - cie ) najszczersze życzenia :)

Fajnie że można trwać w takim związku tak długo bo My się z moim Sławkiem zastanawiamy cz wszystko z nami ok, bo po 16 latach nadal jesteśmy szurnięci na swoim punkcie jak nastolatki :) I jak czytam Twoje posty to widze że z nami jak najbradziej jest wszystko wporządku i tak może być zawsze :)

I to mnie cieszy najbardziej :)

Ewciu życzę Wam kolejnych 25 lat w takim szczęściu i miłości :)

Oczywiście ogród i dom jak zawsze wspaniałe i zaczwycające :)

zastanawiamy cz wszystko z nami ok, bo po 16 latach nadal jesteśmy szurnięci na swoim punkcie jak nastolatki :)

:lol:

Brawo !!!!! uwielbiam szurniętych małżoków ...to dobrze wróży na przyszłość :D nie ma nic gorszego jak letnia atmosfera i przewidywalnośc w związku :wink:

pozdrawiam :wink:

a róża prawie pachnie z ekranu monitora ;-) ....nie miałaś obaw przed zakupami kwiatów na allegro?

pozdrawiam

na początku nie miałam ......ale potem poczytałam wątek szukam róż w dziale ogrodniczym na Forum i nabrałam obaw ......zamowiłam 6 szt (różnych ) jedna sie nie przyjęła -pozostałe żyją :lol: i nawet nieźle rokuja na przyszłość .....niestety nie przeżyła różowo-zielona ,a tej bylam najbardziej ciekawa 8)

zastanawiamy cz wszystko z nami ok, bo po 16 latach nadal jesteśmy szurnięci na swoim punkcie jak nastolatki :)

Brawo !!!!! uwielbiam szurniętych małżoków ...to dobrze wróży na przyszłość :D nie ma nic gorszego jak letnia atmosfera i przewidywalnośc w związku :wink:

:lol: :lol: :lol:

a róża prawie pachnie z ekranu monitora ;-) ....nie miałaś obaw przed zakupami kwiatów na allegro?

pozdrawiam

na początku nie miałam ......ale potem poczytałam wątek szukam róż w dziale ogrodniczym na Forum i nabrałam obaw ......zamowiłam 6 szt (różnych ) jedna sie nie przyjęła -pozostałe żyją :lol: i nawet nieźle rokuja na przyszłość .....niestety nie przeżyła różowo-zielona ,a tej bylam najbardziej ciekawa 8)

różowo-zielona ? :o brzmi ciekawie...szkoda że się nie przyjęła :-?

:lol: :lol: :lol: