bzyluu 15.09.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Chciałbym u siebie w łazience zamontować drzwi prysznicowe z częścią stałą. Problemem jest u mnie niestandardowa szerokość, która wynosi 148cm, dzięki czemu nie mogę kupić standarowej 140tki albo 150tki. Czy macie może jakies pomysły, jak w niedrogi sposób mogę uporać się z tym? Jeżeli bym kupił 140tke na szerokości, jest ona regulowana do 144 cm, w tym wypadku, musiałbym dokleić dodatkowe płytki bądź coś innego, ale czy wtedy będzie cała konstrukcja stabilna? Macie może jakieś pomysły. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.09.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 domurowac ściankę, by na gotowo uzyskac konkretny wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 15.09.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Albo wciąć się na te 2 cm w istniejące płytki. Fajnie było by jak byś wkleił jakieś zdjęcia sytuacyjne, łatwiej było by coś doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyluu 16.09.2016 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 domurowac ściankę, by na gotowo uzyskac konkretny wymiar? Mam już całą łazienkę w kafelkach. Kuzyn robił mi łazienkę i niestety nie pomyślał o tym szczególe, żeby zrobić wymiar na standardowe szerokości szklanych ścianek prysznicowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyluu 16.09.2016 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Te rozwiązanie niestety odpada, płytki są położone na regipsach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts