Mateusz543 15.09.2016 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Witam. Jestem na etapie ocieplania poddasza. Wygląda to w ten sposób ze pomiędzy belkami mam wełnę 15cm Ursa a następnie pod belkami będę miał jeszcze 10cm ursy no i niżej re-gipsy. Pytanie moje jest pewno dla Was banalne. Lepiej okablowanie dać pomiędzy jedna a druga warstwę wełny czy pod wełna już nad samym re gipsem? Co później będzie wygodniejsze i lepsze? Pozdrawiam,Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 16.09.2016 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Najbezpieczniej będzie jeśli przewody dasz pomiędzy jedną wełną a drugą.Przewody prowadź w peszlach i możesz je mocować do belek.Prowadzenie ich po ostatniej warstwie tam gdzie są stelaże i folią stworzy zagrożenie że podczas montaży rigipsów przebijesz któryś wkrętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts