piotrek45606 20.09.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Witam,Posiadam w grzejniku termostat Danfoss RA (o ile udało mi się ustalić), który jest wkręcony w grzejnik. Wystaje z niego więc "szpilka" na którą na jest nakręcone pokrętło termostatu. Jednak grzejnik jest za blisko ściany i chciałbym żeby jego pokrętło zamiast wzdłuż było prostopadle do grzejnika. Czy są jakieś przejściówki, ew termostaty które to umożliwiają? Udało mi się znaleźć termostaty kątowe Danfossa ale mają one wlot i wylot, a u mnie rurki są zamknięte w prostokątnej kostce wewnątrz grzejnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 21.09.2016 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Są pokrętła kątowe firmy Heimeier.https://www.ogrzewnictwo.pl/artykuly/przeglad-glowic-termostatycznych-marki-heimeier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts