sierocki 02.10.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Mam mały problem. Kotła jeszcze nie uruchamiałem, ale ciśnienie mam około 0. Kocioł grzeje mi jedynie wodę do zasobnika. Chciałbym przed sezonem uzupełnić ciśnienie wody, bo nie ma co ryzykować. Załączam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 02.10.2016 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Dwie zewnętrzne rurki po prawej i lewej stronie w piecu to zasilanie i powrót z instalacji CO.Pozostałe dwie zewnętrzne świecące idące poziomo to przyłącze od wymiennika CWUZdjęcie 1 przedstawia te rurki oraz dodatkowy przewód upustowy z zaworem bezpieczeństwa.Giętka rurka z czerwonym zaworem jeśli idzie do głównej rury zasilania zimną wodą wymiennika służy do uzupełniania wody w obiegu.Jeśli ciśnienie na nanometrze jest OK to wody nie powinno brakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierocki 02.10.2016 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Super, dzięki wielkie. Woda w systemie uzupełniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts