tentazione 04.10.2016 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Witam serdecznie, czy ktoś z Was tu obecnych byłby w stanie podpowiedzieć mi, jaki to model umywalki na załączonym zdjęciu? Nigdzie nie jestem w stanie wygoglować czy istnieje taka umywalka ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 04.10.2016 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Na tych fotkach to bardziej autorowi chodziło o podkreślenie piękna baterii firmy na T. Taka moda obecnie że baterie leją wodę na byle deskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.10.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 i w dodatku to wizualizacja komputerowa a nie rzeczywistość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.10.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Luxum - zwróć uwagę, że sama umywalka to nie jest kompozytu tylko drewna. I odpływ wody jest w szczelinach między deskami (swoją drogą, jak się to czyści?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.10.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 ja tam w umywalce nie mam szczelin na których odkłada się brud i mydliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad.agaskar 01.12.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 mi też taka nie do końca odpowiada, po pierwsze nie w moim guście, a po drugie wydaje się mało wygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gettis 05.12.2016 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 do nowoczesnej łazienki będą jak znalazł. Ale to też nie moje klimaty, wole klasyczne rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 14.12.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 mi też taka nie do końca odpowiada, po pierwsze nie w moim guście, a po drugie wydaje się mało wygodna. Problem ergonomii można rozwiązać nieco zmieniąc wymiary, przede wszystkim wysokość takiej umywalki. Bardzo miłe i wygodne jest w umywalkach duża szerokość i długość, np. dobrym przykładem prostokątnej umywalki jest coś takiego (600 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajawor55 16.12.2016 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Kurczę miałam taką umywalkę w poprzednim mieszkaniu. Mam wrażenie, że wszystko wokół było zachlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 20.12.2016 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Kurczę miałam taką umywalkę w poprzednim mieszkaniu. Mam wrażenie, że wszystko wokół było zachlapane Ale to wrażenie czy fakt? Może bateria była źle dobrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajawor55 21.12.2016 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Fakt - za każdym razem zachlapana była umywalka i podłoga. Bardzo możliwe, że to wina źle dobranej baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 18.01.2017 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Do takich umywalek może dobrze się nadawać zwykła bateria z perlatorem, ale kaskadowa też powinna być okej. Na pewno wymiar umywalki tego typu powinien być nieco większy niż zwykłej, obłej z wysokim dnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 19.01.2017 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Kaskadowa będzie wyglądała bardzo ładnie Moimz daniem warto byłoby w taką zainwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 24.01.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Pamiętaj, że kaskadowe raczej są pozbawione perlatora - ale faktem jest, że niektóre z tych baterii naprawdę dają czadu po otwarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 27.01.2017 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 No i ta powyższa wypowiedź wydaje się być bardzo wyczerpująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts