dana1s 07.04.2017 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Aguś projekt niczego sobie, ale też mam wrażenie, że hol zabiera mnóstwo miejsca.Najważniejsze , że Tobie odpowiada:D Justynko witaj:DMasz już projekt?Gdzie go można zobaczyć?Może założysz wątek?Jak dzidzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 13.04.2017 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Dziękuję wszystkim za dobre rady. Projekt taki zostaje. Nie możemy w nim nic zbytnio zmienić, bo projekt musi mieć 95 m2, ponieważ wszystko rozchodzi się o kredyt Nam się projekt podoba , więc mam nadzieję, że uda nam się ten dom wybudować. Do zobaczenia , mam nadzieję, w dzienniku z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudek6311 14.04.2017 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Powodzenia w realizacji projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.04.2017 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Powodzenia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 15.04.2017 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Aga, projekt fajny, dopasowany do działki, Waszych potrzeb i możliwości Proponowałam zmianę nie wpływającą na metraż, bo część dzienna jest dość ciasna. Takie moje spojżenie "z boku", może podyktowane faktem, że sama mam niewielki salon i widzę, że dołożenie 30-50 cm diametralnie zmieniłoby sprawę. Wrysuj tam sobie kanapy z wystarczającą ilością miejsc siedzących dla Twojej rodziny. Które okno jest drzwiami tarasowymi? Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts